Παρασκευή, 28 Μαΐου 2010

Δύσκολη κατάσταση για τους Έλληνες Αστυνομικούς ...Επειδή όλοι γνωρίζουμε πόσο δύσκολη είναι η κατάσταση για όλους τους εργαζόμενους στην Ελλάδα το τελευταίο διάστημα και μετά και από τις τελευταίες μειώσεις που είχαμε οι Αστυνομικοί στους μισθούς μας αποφάσισα με βαριά καρδιά ...... να βάλω τουλάχιστον μια διαφήμιση στο ιστολόγιό μου , μπας και κερδίσω τίποτα από όλο αυτό ... Βέβαια η συμφωνία που έκλεισα προβλέπει ότι θα πληρώνομαι σε είδος και όχι σε σε χρήματα , αλλά τί να κάνεις , θα το ανεχτώ ... :)
Aπολαύστε τις δημιουργίες της αρραβωνιαστικιάς μου λοιπόν και ακόμη και αν δε θέλετε να παραγγείλετε κάτι , γράψτε της καμιά καλή κουβέντα , μπας και γελάσει το χειλάκι της καθόλου ! Αλλά βασικά η διαφήμιση δουλεύει όπως και στη Google : με τα κλικ . Όσα περισσότερα κλικ κάνετε στη φωτό που θα παρέχω και μόνιμα στ'αριστερά , τόσο μεγαλύτερη θα είναι η αμοιβή μου ... ;)Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΛΑ τα σχόλια είναι καλοδεχούμενα ,μα θα παρακαλούσα όσους θέλουν να αφήσουν το δικό τους, να το κάνουν με όμορφο τρόπο....

Related Posts with Thumbnails