Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2011

ΣΥΛΛΗΨΗ ΛΗΣΤΩΝ ΣΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ

Συγχαρητήρια στους συναδέλφους και φυσικά στον άνθρωπο - άγνωστη ακόμη η ιδιότητά του- που τους ακολούθησε μέχρι την κρυψώνα τους.
Να θυμάστε : ΕΙΣΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΑΣ !
Χωρίς τη συνδρομή και την κατανόηση του κόσμου , είναι αδύνατη η ίδια η λειτουργία της Αστυνομίας !

Φυσικά , ο Ελληνάρας υπάρχει παντού...
Στην προσπάθειά τους να αποκλείσουν το χώρο και να δημιουργήσουν μια ασφαλή περίμετρο γύρω από την επιχείρηση οι συνάδελφοι , αντιμετώπισαν τους περίεργους, που δεν καταλάβαιναν ότι σε περίπτωση ανταλλαγής πυροβολισμών, ούτεη διπλάσια περίμετρος από  αυτή που δημιουργήθηκε μετά κόπων και βασάνων, θα παρείχε ασφάλεια.
Η νοοτροπία του Έλληνα σήμερα συνοψίζεται σε μια φράση που θα την ακούσετε παρακάτω:

"ΤΙ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΡΕ, ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΘΕΛΟΥΜΕ" !

Βρε καραμήτρο, άμα αρχίσουν να σφυρίζουν οι σφαίρες πάνω απ'το κεφάλι σου, τί θα κάνεις και που θα κρυφτείς ?


 

"- Ομογενείς από τη Ρωσία οι τέσσερις συλληφθέντες
- Ο ρόλος-κλειδί του ανθρώπου που τους ακολούθησε από τα ΕΛΤΑ Κερατσινίου
- Μετά την καταδίωξη, οι δράστες πήγαν στο διαμέρισμα που νοίκιαζαν στην οδό Κεφαλληνίας
- Βρέθηκαν εκεί δυο καλάσνικοφ, ένα πιστόλι, μια χειροβομβίδα, 100.000€, μάσκες και γάντια
- Καταχειροκροτήθηκαν μετά το τέλος της επιχείρησης οι άνδρες των ΕΚΑΜ

Με κίνδυνο ακόμη και της ίδιας του της ζωής, ένας άνδρας -άγνωστο ακόμη αν είναι απλός πολίτης ή εργαζόμενος στα ΕΛΤΑ Κερατσινίου- ακολούθησε τους ληστές έως το σημείο όπου είχαν αφήσει το πρώτο αυτοκίνητο διαφυγής και από εκεί στο διαμέρισμα της οδού Κεφαλληνίας.

Ήταν εκείνος που ενημέρωσε τις αρχές και οι τέσσερις ομογενείς από τη Ρωσία συνελήφθησαν λίγες ώρες αφού είχαν ληστέψει τα ΕΛΤΑ στο Κερατσίνι.

Δείτε τη σύλληψη των ληστών και την επιχείρηση της αστυνομίας on camera! "
newsit.gr


Μου θυμίζει όταν ήμουν στην Τροχαία, που πηγαίναμε σε ένα ατύχημα και είχε πενήντα άτομα πάνω από τους τραυματίες και όταν ρωτούσαμε αν είδε κανείς πως έγινε το ατύχημα, ώστε να μας βοηθήσει ή φεύγαν σφυρίζοντας αδιάφορα ή λέγανε "που να μπλέκουμε τώρα" . Και μετά, παρόλο που δεν είχε κίνηση, έπιανε 2 χιλιόμετρα ουρά, γιατί καθώς περιμέναμε το γερανό, όλοι οι περαστικοί ελλατώνανε ταχύτητα "για να δούνε τί συμβαίνει" . Μερικοί σταματούσανε κιόλας , στη μέση της εθνικής και λέγανε: "Τί έγινε εδώ" , "γιατί έχει μποτιλιάρισμα" , ή μας βρίζανε που καθυστερούσαν να πάνε στον προορισμό τους. 
Hellooo , αν δεν επιταχύνεις και δεν σταματήσεις να χαζεύεις δε θα φτάσεις ποτεέ. 
Ή μια άλλη φορά , μέρα μεσημέρι , ανεβαίναμε ένα κεντρικό δρόμο και είδαμε ένα αυτοκίνητο με σπασμένο παράθυρο να χτυπάει ο συναγερμός του. Στην ακριβώς απέναντι πολυκατοικία δύο αλλοπαδοί περιποιούνταν τον κήπο και 30 μέτρα από κει, ένα συνεργείο του δήμου έκανε έργα! Κανείς δεν είδε τίποτα, κανείς δεν πήρε το 100 (μας είπαν ότι χτυπούσε κάνα μισάωρο ο συναγερμός) και όταν την επόμενη μέρα, ήρθε στο Τμήμα ο ένας από τους δύο κηπουρούς, γιατί δεν είχε χαρτιά πάνω του, με μια από την πολ/κία και τον έκραξα για την αδιαφορία του, πετάχτηκε η άλλη και αποστομωτικά είπε:
"και γιατί να πάρει το 100, ούτε εγώ θα το'παιρνα".......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΛΑ τα σχόλια είναι καλοδεχούμενα ,μα θα παρακαλούσα όσους θέλουν να αφήσουν το δικό τους, να το κάνουν με όμορφο τρόπο....

Related Posts with Thumbnails