Σελίδες

Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013

Γάτα συνεργός σε σχέδιο απόδρασης κρατουμένων σε φυλακή της Βραζιλίας! (ΦΩΤΟ + ΒΙΝΤΕΟ)

η γάτα συνεργός
Μια γάτα που μετέφερε διάφορα αντικείμενα τέθηκε υπό κράτηση μόλις πέρασε την πύλη φυλακής στη βορειοανατολική Βραζιλία, μετέδωσαν χθες τα μέσα ενημέρωσης της χώρας. Οι φρουροί ασφαλείας της φυλακής εξεπλάγησαν όταν είδαν μια λευκή γάτα να περνάει την πύλη της φυλακής τυλιγμένη με κολλητική ταινία. Όταν την πλησίασαν διαπίστωσαν ότι η γάτα μετέφερε εξαρτήματα για πριόνι και τρυπάνι, ένα ζευγάρι ακουστικά, δύο κάρτες μνήμης και ένα κινητό τηλέφωνο με μπαταρία και φορτιστή. 


Και οι 263 κρατούμενοι στη φυλακή της πόλης Αραπιράκα των 215.000 κατοίκων, στην πολιτεία Αλαγκόας, θεωρούνται ύποπτοι για το πρωτότυπο σχέδιο απόδρασης κατά τις έρευνες της τοπικής αστυνομίας.
το φορτίο της γάτας
«Είναι δύσκολο να διαπιστώσουμε ποιος ευθύνεται γι' αυτό, καθώς η γάτα δεν μιλάει» 

δήλωσε εκπρόσωπος της φυλακής στην εφημερίδα «Estado de S. Paulo». Η γάτα μεταφέρθηκε για την παροχή ιατρικής φροντίδας σε κτηνιατρείο. Το περιστατικό σημειώθηκε ανήμερα την Πρωτοχρονιά, αλλά μεταδόθηκε από τα εθνικά μέσα ενημέρωσης μόλις χθες.






Επιμέλεια: Φλώρα Πέτση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΛΑ τα σχόλια είναι καλοδεχούμενα ,μα θα παρακαλούσα όσους θέλουν να αφήσουν το δικό τους, να το κάνουν με όμορφο τρόπο....

Related Posts with Thumbnails