Σάββατο, 1 Αυγούστου 2015

Αφροαμερικανός βοηθά λευκό, μέλος της ρατσιστικής οργάνωσης ΚΚΚ (ΦΩΤΟ)

Aν υπήρχε νόμπελ ανθρωπισμού, τότε σίγουρα αυτός ο αφροαμερικανός Αστυνομικός θα ήταν ο αδιαφιλονίκητος νικητής του καθώς, δεν σκέφτηκε στιγμή πως ο άνθρωπος αυτός τον οποίο βοηθά, είναι μέλος της ρατσιστικής οργάνωσης της Κου Κλουξ Κλαν!

Η κορυφαίου ψυχικού μεγαλείου σκηνή διαδραματίστηκε σήμερα στη Νότια Καρολίνα και κατά τη διάρκεια μιας διαδήλωσης μελών της ΚΚΚ, όταν, ένας μεσήλικας διαδηλωτής ο οποίος μάλιστα φορά και ένα T-shirt με τη σβάστικα (!!!) καταρρέει λόγω θερμοπληξίας που υπέστη, για να δεχθεί την βοήθεια ενός αξιωματικού, που έδωσε ένα μάθημα ανθρωπισμού, προσφέροντας τη φροντίδα του σε κάποιον που αν περνούσε από το χέρι του, θα τον εξαφάνιζε από προσώπου γης. Αργότερα έγινε γνωστό πως πρόκειται για τον Leroy Smith, Διοικητή του Τμήματος Ασφαλείας της Νότιας Καρολίνας, ο οποίος λάμβανε μέτρα τάξης, προστατεύοντας τους διαδηλωτές από επεισόδια εναντίον τους.

Η φωτογραφία αναρτήθηκε στο Twitter και ήδη κάνει τον γύρο των ΜΜΕ όλου του κόσμου:Δείτε επίσης:

Ένας πιτσιρικάς της Κ.Κ.Κ. παίζει με έναν μαύρο Αστυνομικό και δίνει μαθήματα κατά του ρατσισμού

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΛΑ τα σχόλια είναι καλοδεχούμενα ,μα θα παρακαλούσα όσους θέλουν να αφήσουν το δικό τους, να το κάνουν με όμορφο τρόπο....

Related Posts with Thumbnails