Σελίδες

Πέμπτη 20 Μαΐου 2010

1400 υπάλληλοι στη Βουλή το 2010 , 600 το 2000 ....


Γι'αυτό ο κόσμος απελπίζεται ... Γι'αυτό φτάσαμε στο σημείο απλός κόσμος να προβαίνει σε πράξεις βίας ...Γιατί ενώ η αρραβωνιαστικιά μου είναι άνεργη από πέρσυ τον Αύγουστο , ενώ φτάσαμε στο σημείο που φτάσαμε , με Δ.Ν.Τ. , με μειώσεις μισθών , με απολύσεις , με, με, με και ενώ συνεχίζουν να διατείνονται διαφάνεια και κρατούν το λάβαρο της αλλαγής , αυτοί συνεχίζουν το χαβά τους και προσλαμβάνουν τους φίλους κι τους συγγενείς τους , απλά γιατί μπορούν ... Και έχεις και τον Πετσάλνικο να υπεραμύνεται τις υποτυπώδεις μειώσεις στους 16 μισθούς των υπαλλήλων της Βουλής , γιατί λέει , κάνουν υπερωρίες , δουλεύουν βράδια στις νυχτερινές συνεδριάσεις της Βουλής και άλλα τέτοια γραφικά ... Οι Αστυνομικοί πληρώνονται για τις υπερωρίες τους (καθημερινές) ? Οι ιδιωτικοί υπάλληλοι πληρώνονται για τις υπερωρίες τους ή θα απολυθούν με το που αποκτήσουν αξιώσεις ?
Και η απάντηση του Παπουτσή σε ερώτηση δημ/φου για τις ρουσφτολογικές προσλήψεις : "συνεχίζεται η προπαγάνδα κατά της Δημοκρατίας και του Κοινοβουλευτισμού" ...
Ούτε τα προσχήματα μπορούν να κρατήσουν .....Ένοχοι όλοι , τουλάχιστον για το αδίκημα της Ύβρεως ....



Και ο Αστυνομικός στη μέση ... Μεταξύ της εκπλήρωσης του καθήκοντος και του να στρέψει και αυτός τις παλάμες του προς τη Βουλή , να τις σταυρώσει μεταξύ τους και να τις ανοίξει .... ;)
Όμως δε θα τους κάνουμε το χατήρι ..Το καθήκον μας θα συνεχίσουμε να το κάνουμε , όχι για τον Παπουτσή και τον Πετσάλνικο , αλλά γιατί η Δημοκρατία και ο Κοινοβουλευτισμός είναι έννοιες και αγαθά, πολύ μεγαλύτερα από κάθε Βολευτή και από κάθε Αστυνομικό ..

"Μένει μια γλυκιά παρηγοριά σε έναν άνθρωπο δυστυχισμένο, και αυτή προέρχεται από το ότι έχει πράξει , ό,τι ονομάζεται καθήκον" ~ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ~
Υπογράψτε όλοι στο Δημοψήφισμα του οποίου ο σύνδεσμος εμφανίζεται στα δεξιά σας , για την κατάργηση της Βουλευτικής ασυλίας !

3 σχόλια:

  1. Προς το Blog σας
    Ένα νέο blog γεννήθηκε με σκοπό να δώσει βήμα σε όλους τους Έλληνες ..Ένα Blog όπου μπορεί ο καθένας μας να γράφει ότι τον απασχολεί επώνυμα η ανώνυμα…ένα blog που δίνει την ευκαιρία σε όλους τους Έλληνες να πούνε όλα αυτά που μέχρι τώρα διστάζανε να πούνε .. Αν θέλεις και εσύ να κάνεις κάτι για όλη αυτή την απάτη που βλέπεις γύρο σου ..έλα μαζί μας …..Το Blog σου δίνει την δυνατότητα να ακουστή η γνώμη σου σε ένα ευρύ κοινό χωρίς πολιτικούς ,κομματικούς ,εθνικούς, θρησκευτικούς, η άλλους περιορισμούς .
    Κάνε τώρα την αρχή έλα μαζί μας…………
    Οι απόψεις που θα γράφεις εδώ δεν λογοκρίνονται σε καμιά περίπτωση και δημοσιεύονται ακέραιες
    Ζητάμε και την δική σας στήριξη καθώς το Blog προωθεί τις απόψεις των Blogger και των πολιτών, και όχι δικές μας…..
    www.ksipnistere.blogspot.com

    www.ksipnistere.gr
    Βάλτε και εμάς στη λίστα με τα ιστολόγια σας... ότι θέλετε μπορείτε να το στείλετε στο e-mail μας και από κάτω το link σας και δημοσιεύετε ακέραιο.


    mesa sti delida mas exei tilefono an theleis epikinonise mazi mas...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "όχι για τον Παπουτσή και τον Πετσάλνικο , αλλά γιατί η Δημοκρατία"

    de mporo na akouo tetoies fanfares apo enan bloger pou vazei filtro stis anartiseis kai ta sxolia ton anagnoston tou... ta opoi atha dimosiefthoun mono katopin dikis tou logokrisias....

    Sygnomi alla amfisvito katheta tin dimokratikotita sou.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δικαίωμά σου να με αμφισβητείς ... Υποχρέωσή σου να να αμφισβητείς γενικότερα ... Τώρα που το διαβάζω από σένα , ακούγεται λίγο βαρύγδουπο , το παραδέχομαι..! :)
    Το εννοώ ο άτιμος όμως , τί να κάνω...? Και το φιλτράρισμα δεν είναι για να φιλτράρει την κριτική , όσο κακόβουλη μπορεί να είναι μερικές φορές από προκατειλημένα άτομα , μα για να φιλτράρει ύβρεις και υπερβολές ... Πιστεύω στη Δημοκρατία ... Αλλά αν θα αρχίσεις να με βρίζεις , ειδικά αν δε το αξίζω ,τότε αγριεύουν τα πράγματα ... Η ελευθερία σου σταματά εκεί που αρχίζει η δική μου... Capice ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΟΛΑ τα σχόλια είναι καλοδεχούμενα ,μα θα παρακαλούσα όσους θέλουν να αφήσουν το δικό τους, να το κάνουν με όμορφο τρόπο....

Related Posts with Thumbnails