Σελίδες

Σάββατο 31 Ιουλίου 2010

Road safety campaign - the funny side

Εδώ επιστρατεύεται το χιούμορ ως μέσο αφύπνισης και όχι η τεχνική "προκλησης σοκ".
Ευτυχώς !


Aφιερωμένο στους κάγκουρες :




Το καλύτερο που μπορείτε να πάθετε αν πίνετε και οδηγείτε :


Αυτοσχέδιο σύστημα ενημέρωσης υπερβολικής ταχύτητας - τώρα μπορείς κι εσύ μέσω του εθελοντισμού, να σώσεις τους κάγκουρες συμπολίτες σου !

3 σχόλια:

  1. Έχω δει πολλά στους δρόμους, ειδικά όταν οδηγώ τη μηχανή και μάλιστα πρωινές ώρες (που υποτίθεται πως όλοι νηφάλιοι είναι..). Ακόμα περισσότερα εδώ που δουλεύω. Ευτυχώς με τα αλκοτέστ έχουν κάπως μειωθεί τα θανατηφόρα τροχαία.

    Αλλά όπως πολύ σωστά υπονοείς, είναι θέμα παιδείας. Η οποία δυστυχώς στην «Ελεύθερη» Ελλάδα που ζούμε απαξιώνεται συνεχώς. Και πώς αλλιώς βέβαια, όταν έχουμε μια υπουργό που δε χάνει συνεδρίαση για συνεδρίαση των Μπίλντεμπεργκ, χωρίς οι προηγούμενοι βέβαια καλύτεροι να είναι..

    Πάντως εγώ εφαρμόζω αυτό που λένε «η ελευθερία μου σταματά εκεί που αρχίζει των άλλων». Επειδή λοιπόν το βράδυ που θα βγω θα πιω 2-3 μπύρες, ή ποδαράτος θα είμαι ή με ταξάκι. Εδώ και χρόνια. Κι έχω και το κεφάλι και τη συνείδησή μου ήσυχα..

    Μακάρι να το καταλάβουμε όλοι και να μη χρειαζόμαστε να έχουμε του αλκοτέστ το μπαμπούλα από πάνω μας για να το εφαρμόζουμε.

    Καλό σου βράδυ.

    Υ.Γ. Έχω πάντως κάτι ενστάσεις και για τον υπουργό «προστασίας».. Καλά τον έπιασαν να πηγαίνει με χίλια στην εθνική, και να λέει ότι το έκανε για να τεστάρει τους τροχαίους, είναι κάπως.. Σαν να χειρουργεί μεθυσμένος ο Διευθυντής της κλινικής, για να δει αν θα τον καταλάβουν και καλά οι ειδικευόμενοι.. Έλεος!

    Είναι θέμα Παιδείας, και όπως λέγαμε και στο στρατό, «Διοίκησης δια του παραδείγματος..» Κι αν πάρουμε τέτοια παραδείγματα, δε μας βλέπω καλά..

    Τέλος πάντων ευτυχώς που υπάρχουν και Αστυνομικοί που τιμούν αυτό που κάνουν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά τον έπιασαν να πηγαίνει με χίλια στην εθνική, και να λέει ότι το έκανε για να τεστάρει τους τροχαίους, είναι κάπως.. Σαν να χειρουργεί μεθυσμένος ο Διευθυντής της κλινικής, για να δει αν θα τον καταλάβουν και καλά οι ειδικευόμενοι.. Έλεος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΟΛΑ τα σχόλια είναι καλοδεχούμενα ,μα θα παρακαλούσα όσους θέλουν να αφήσουν το δικό τους, να το κάνουν με όμορφο τρόπο....

Related Posts with Thumbnails