Σελίδες

Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Είναι οι Έλληνες οι χειρότεροι οδηγοί ?

Μου αρέσει τον τελευταίο καιρό , για να συνειδητοποιώ ότι έχω παντρευτεί , να ανασύρω αναμνήσεις από τις ετοιμασίες , το γάμο , το ταξίδι , είτε μέσω συζητήσεων , είτε μέσω φωτογραφιών/βίντεο ..

Εδώ λοιπόν είναι ακόμη μια τέτοια προσπάθεια..Παρακάτω θα δείτε δύο βιντεάκια που τράβηξα με την φωτογραφική μηχανή , την πρώτη μας νύχτα στο Κάιρο , από τον 18ο όροφο του ξενοδοχείου μας... Η ώρα είναι 3 το πρωί , και η κάμερα βλέπει σε μια γέφυρα του Νείλου.
Προσέξτε το χάος..Τα σβησμένα φώτα..Την τρομακτική άνεση με την οποία αλλάζουν λωρίδες οι οδηγοί , τους πεζούς που φαίνεται σα να μην κοιτάνε δεξιά τους όταν περνάνε το δρόμο και που  σχεδόν τους αγγίζουν τα αυτοκίνητα. , το ατελείωτο και άσκοπο κορνάρισμα καταμεσής του ξημερώματος.. Ο στόχος τους είναι να πιάσουν όλοι τις δύο αριστερές λωρίδες που βγαίνουν από τη γέφυρα...


 

Και το κοντινό πλάνο , για να καταλάβετε γιατί πράγμα μιλάμε ακριβώς:
  

Ήταν οι τελευταίες μέρες του Ραμαζανιού από ό,τι μας είπαν και επειδή από τις 4 το πρωί μέχρι τις 7 το βράδυ δεν επιτρεπόταν στους μουσουλμάνους να βάλουν οτιδήποτε στο στόμα τους (ούτε νερό...) , γενικότερα η πόλη κινούνταν τη νύχτα..Όχι ότι και κατά τη διάρκεια της ημέρας δεν επικρατούσε απερίγραπτο χάος..Ενα θα σας πω. Μετά τη διαμονή μου στην Αίγυπτο , εκτίμησα τους Αθηναίους οδηγούς , για τέτοιο πράγμα μιλάμε !!   :)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΛΑ τα σχόλια είναι καλοδεχούμενα ,μα θα παρακαλούσα όσους θέλουν να αφήσουν το δικό τους, να το κάνουν με όμορφο τρόπο....

Related Posts with Thumbnails