Σελίδες

Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

Ένας συνάνθρωπός μας χρειάζεται τη βοήθειά μας....

Σερφάροντας για να βρω εικόνα που θα "στολίσει" την ανάρτηση , είδα πως υπάρχουν πάρα πολλές αναρτήσεις σε ιστολόγια που κάνουν έκκληση για δωρεά αίματος αλλά και πολλές περιέργως που κάνουν έκκληση για δωρεά αιμοπεταλίων και πλάσματος.
Έχω ακούσει πολλούς να λένε, είναι ψέμματα, το κάνουν για να προωθείτε τα chain mails χωρίς "ιδιαίτερη κοινοποίηση" ώστε να διαδίδονται οι διευθύνσεις ηλεκ. αλληλογραφίας σας κ.α.
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΟΜΩΣ! 

Ακόμη και ψέμματα να'ναι , αίμα θα πας να δώσεις και ας μην υπάρχει αυτός που υποτίθεται πως το χρειάζεται . Δε θα το πετάξουν,κάπου θα το δώσουν!
Και ερχομαι στο θέμα μας. Περιήλθε στη γνώση μου το παρακάτω,το οποίο δε το'χω επιβεβαιώσει ακόμη, αλλά εγώ θα προσπαθήσω να το διαδώσω. Επειδή έδωσα πριν 3 μέρες αίμα ,δε γνωρίζω αν μπορώ να δώσω αιμοπετάλια τώρα, αλλά θα το μαθω. Αν εν τω μεταξύ ξέρει κανείς , ας μας πει.

AMESH ANAGH, H MIKRH ZWH LWTIDOU XREIAZETE AIMOPETALIA OMADAS A+..  NOSHLEVETE STHN M.E.8. IPPOKRATEIOY 8ESNIKHS....  OSOI MPOROUN AS PANE...  SWZOUME MIA ZWH ENOS PAIDIOU.... 
THL PATERA 6973 636027

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΛΑ τα σχόλια είναι καλοδεχούμενα ,μα θα παρακαλούσα όσους θέλουν να αφήσουν το δικό τους, να το κάνουν με όμορφο τρόπο....

Related Posts with Thumbnails