Σελίδες

Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Ο κόσμος των ζώων , με το βλέμμα ενός Αστυνομικού


Πίσω έχει η αχλάδα την ουρά , όλα εδώ πληρώνονται , κάθε κατεργάρης αργά ή γρήγορα πηγαίνει στον πάγκο του, αγαπάει ο Θεός τον κλέφτη, αγαπάει και το νοικοκύρη, θα γυρίσει κι ο τροχός.... Όπως θέλετε πείτε το :


Δεν χρειάζεται να είσαι έμπειρος σε τεχνικές ανάκρισης και στη γλώσσα του σώματος για να διαισθανθείς την αποπνεόμενη ενοχή  :)  :

4 σχόλια:

  1. καλημερα!καλως σε βρηκα! πολυ ωραια και εξυπνη η ιδεα για την δημιουργια αυτου του μπλογκ!μπραβο σου! με ενδιαφερον θα σε παρακολουθω! πολυ γελιο τα βιντεακια! :) καλο μηνα και καλο καλοκαιρι να εχουμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλό καλοκαίρι και σε σένα και καλό μηναααα !!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. φίλε μπατσικους μην αγχώνεσε για το ι νομίζουν κάποιοι για την αστυνομία. εσύ το βράδυ πριν κοιμηθείς ρωτάς τον εαυτό σου αν κατά την διάρκεια της ημέρας (όχι της υπηρεσίας σου) έπραξες ορθά; Αν το κάνεις αυτό τότε είσαι καλός άνθρωπος και θα κάνεις καλά και το επάγγελμα-λειτούργημα σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να'σαι καλά πρόεδρε. Λίγες στιγμές αυτοκριτικής είναι απαραίτητες σε όλους, η αλήθεια είναι. Προσπαθώ να τις βάζω στο πρόγραμμά μου τακτικά! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΟΛΑ τα σχόλια είναι καλοδεχούμενα ,μα θα παρακαλούσα όσους θέλουν να αφήσουν το δικό τους, να το κάνουν με όμορφο τρόπο....

Related Posts with Thumbnails