Σελίδες

Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

Οι άνθρωποι του Νόμου που όλοι αγαπήσαμε !!

Όταν όλοι ήμασταν παιδιά , δεν είχαμε ιδεολογικές διαφορές και ήμασταν ευχαριστημένοι μόνο με ένα ξένοιστο πρωινό μπροστά στην τηλεόρασή μας , τρώγοντας μια φέτα ψωμί με μέλι και βούτυρο... Δε μας ένοιαζε ποιος θα βγει πρώτος στις εκλογές (τις ποιες?!), αν άνοιξαν τα σύνορα και γιατί, αν έπεσε το τοίχος (των pink floyd?), αν συμμετείχε στην οικουμενική κυβέρνηση (wtf ?!) το Κ.Κ.Ε., αν μόλις πριν λίγα χρόνια είχαμε δικτατορία και όλα αυτά που ταλαιπωρούσαν το πολύπλοκο μυαλουδάκι των μεγάλων...
Αυτό που μας ένοιαζε όλους είναι να βγαίνουν πάντα νικητές οι αγαπημένοι μας ήρωες και να επικρατεί πάντα ο Νόμος και η τάξη ! 

Μερικοί αγαπημένοι άνθρωποι του Νόμου λοιπόν , από αυτούς που όλοι αγαπήσαμε...


Ο Σερίφης του Διαστήματος

Με τη δύναμη της αρκούδας !! Ένας ακόμη Σερίφης , αυτή τη φορά του Νέου Τέξας !!
 

Σε πεζή περιπολία : Άμποοοοοοτ !!!!!
 

Πίσω στα φουτουριστικά (που ήταν και τα αγαπημένα μας)
"WINGS OF SILVER , NERVES OF STEEL !!"
 

"MAN MACHINE ,POWER EXTREME !"
 

O επόμενος πρωταγωνιστής είναι από την πλευρά των "κακών" , αλλά ο δικός μας αγαπημένος , είναι ο καημένος επιθεωρητής που τον κυνηγάει !
 

Τα αδέρφια ΚΙΤ !  ( :ρ)
 

Ποιος ρίχνει πιο γρήγορα κι απ'τη σκιά του ?!
 

Ο επόμενος δεν ανήκει στο "Σώμα" (μάλιστα στο ΙΙ καθάρισε και μερικούς "συναδέλφους") , αλλά με τον τρόπο του (ανατινάζοντας πράγματα και καυτηριάζοντας τις πληγές του(:ρ) ) , φρόντιζε να αποδοθεί δικαιοσύνη ... Άλλωστε δε σας σηκωνόταν οι τρίχες κάθε φορά που ξεκινούσε να ...δένει τα κορδόνια του ? (διαβάστε το σχόλιο του kylesullivan)
 

Λίγο πριν το τέλος , λίγοι θα θυμούνται , πως όλοι θέλαμε να αποκτήσουμε ένα τέτοιο πιστόλι !

Kαι φυσικά , last but not least , ο ένας , ο μοναδικός , ο ανεπανάληπτος (:ρ)


Βέβαια , θα μπορούσα να προσθέσω δεκάδες άλλα, που είτε δε θυμάμαι , είτε δεν ανήκαν ακριβώς στην πλευρά του Νόμου , είτε ήταν πιο στρατιωτικοποιημένα (π.χ. G.I. JOE) , είτε απλά δε μου άρεσαν ...

:)


4 σχόλια:

  1. Καλημέρα σας!Αν και δεν έχω καταλάβει τον τρόπο λειτουργίας του ιστολογίου , να σας ενημερώσω ότι τα παρακάτω video δεν άνοιξαν :
    Με τη δύναμη της αρκούδας !! Ένας ακόμη Σερίφης , αυτή τη φορά του Νέου Τέξας !!
    Ποιος ρίχνει πιο γρήγορα κι απ'τη σκιά του ?!

    Τα υπόλοιπα ήταν απολαυστικά και ξύπνησαν παιδικές αναμνήσεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χμμμ, κρίμα... Όταν είχα ανεβάσει την ανάρτηση, έπαιζαν κανονικά! Από ό,τι βλέπω, για λόγους καταπάτησης πνευματικών δικαιωμάτων.... Θα τα ξαναβρω από αλλού και θα τα ξαναανεβάσω!

      Διαγραφή

ΟΛΑ τα σχόλια είναι καλοδεχούμενα ,μα θα παρακαλούσα όσους θέλουν να αφήσουν το δικό τους, να το κάνουν με όμορφο τρόπο....

Related Posts with Thumbnails