Σελίδες

Σάββατο 10 Ιουλίου 2010

Kαφρίλα παντού... Απ'τη Βουλή , μέχρι τις διαδηλώσεις...

Γι ' αυτό κύριοι ο κόσμος έχει βαρεθεί , έχει σιχαθεί...Και δε μιλάω μόνο για τους πολιτικούς..Λαμόγια υπάρχουν παντού..Κοιτάξτε λίγο δεξιά κι αριστερά σας..
Γιατί ενώ οι άλλοι ψηφίζανε μέσα σε κλίμα παιδικής χαράς  ,
ότι εγώ π.χ. , θα κυνηγάω κλέφτες μέχρι τα 65 μου , οι συνδικαλιστές είχαν μετατρέψει τη διαδήλωση σε show
και αντιγράφω:
<< Ο κόσμος δεν πάει στις πορείες γιατί ξερνάει με τους συνδικαλιστές και τα συνδικάτα που χρησιμοποιούν τους διαδηλωτές για τα παιχνίδια τους
ΣΕ RΕΑΛΙΤΥ SHOW EΧΟΥΝ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΡΕΙΕΣ

Aπό αυτή την φωτο καταλαβαίνεις πολλά. Ένας διαδηλωτής που κάνει σαν τον ανέκδοτο: "Με χτυπάνε, με χτυπάνε" και οι φωτογράφοι να τραβάνε το γελοίο θέαμα με τον έναν και μοναδικό διαδηλωτή στον χώρο.
Λογικό να είναι μικρή η πορεία στην Αθήνα από την στιγμή που έχουν μπλεχτεί τα συμφέροντα και τα συνδικάτα ο κόσμος ξερνάει. Και γιατί παρακαλώ να πάει σε πορείες ο Έλληνας; Για να τον κάψουν ζωντανό οι κάφροι ή για να του ανοίξουν το κεφάλι οι χούλιγκαν-δήθεν διαδηλωτές; Αφού ξέρει ότι θα τον βιάσουν με τα νέα μέτρα , σου λέει γιατί να πάω στην πορεία; Θα κερδίσω τίποτα; Εδώ τα περνάνε στην βουλή και αντί να φοράνε μαύρα αυτοί γελάνε κιόλας! Να κατέβουμε στις πορείες γιατί; Για να βγαίνουν οι αριστεροί και οι δεξιοί και να μας χρησιμοποιούν για τα παιχνίδια τους; Για να απολύει από τον "Ριζοσπάστη" η Παπαρήγα και να έχει το παιδί της σε κολέγιο και μετά να κατεβαίνει σε πορείες; Ε, πάει πολύ! >>
troktiko

Και περνάω και στο άλλο , ακόμη πιο καυτό θέμα :
Στους "προβοκάτορες" .
Έχω αναλωθεί πολύ τους τελευταίους μήνες , προσπαθώντας να εξηγήσω στους πορωμένους συνωμοσιολόγους ότι
ΚΑΘΑΡΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ , ΑΣΤΡΑΠΕΣ ΔΕ ΦΟΒΑΤΑΙ
(δε θα το κάνω και εδώ , βαρέθηκα) .
Είναι υποχρεωμένη η Αστυνομία ...
να παρακολουθεί τις πορείες και ειδικά τα "μπλοκ" από τα οποία συχνά πυκνά ξεπηδούν άτομα που προκαλούν ζημιές (στην καλύτερη περίπτωση).
Κάνε τη διαδήλωσή σου. Είναι συμβολική. Όσο πιο μαζική , όσο πιο ειρηνική αλλά δυναμική είναι , θα περάσεις και πιο ξεκάθαρο μήνυμα. Αν στη διαδήλωση συμμετάσχουν μόνο 10.000 κόσμου , για ένα φλέγον ζήτημα όπως το πότε (και αν) θα πάρουμε σύνταξη , αν η διαδήλωση των λιλά ξεκινήσει από το Ζάπειο , των βεραμάν από το Πεδίο του Άρεως και των ιβουάρ (τώρα το έμαθα αυτό , μην κοροϊδεύετε) , από την Ομόνοια , ο καθένας λέει τα δικά του συνθήματα και ο καθένας έχει και τη δική του "ομάδα περιφρούρησης" (?!) , πως περιμένετε να πάρετε τον πολύ τον κόσμο μαζί σας ?! Αν θέλετε να κάνετε τις ομάδες σας κλειστές οργανώσεις - secret societies που απευθύνονται μόνο στους μυημένους , πως σκατά περιμένετε να αλλάξετε αυτό το ρημαδόκοσμο ?!
Και καταλήγω στο εξής τραγικό. Εδώ βλέπουμε τα αποτελέσματα παρείσφρησης ενός προβοκάτορα , σε μία τέτοια cult και πόσο αποτελεσματικά αντιμετωπίστηκε από την ομάδα περιφρούρησής της :
και ματαξαναντιγράφω :
<< Τον πέρασαν για Αστυνομικό και τον έστειλαν στο νοσοκομείο!
Με σοβαρά χτυπήματα στην δεξιά ωμοπλάτη, το κεφάλι και τον αριστερό καρπό νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό ένας άνδρας που δέχτηκε επίθεση από μαινόμενους πολίτες καθότι τον πέρασαν για… Αστυνομικό! Άκουσον-άκουσον!
Όλα ξεκίνησαν μετά το τέλος της, κατά τα άλλα ειρηνικής πορείας στο κέντρο της Αθήνας, όταν ο παθών μαζί με άλλους δύο άνδρες αποσπάστηκαν από τα μπλοκ επί της οδού Πανεπιστημίου. Ξαφνικά, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, ένας άνδρας φώναξε «Ασφαλίτες» και έδειξε τους τρεις άνδρες.
Τότε μία ομάδα νεαρών κατευθύνθηκε απειλητικά προς το μέρος τους. Οι δύο άνδρες έτρεξαν και διέφυγαν όμως το θύμα δεν κατάφερε να ξεφύγει και ξυλοκοπήθηκε άγρια από τους ανεγκέφαλους νεαρούς.
Σημειώνεται πως το θύμα δεν έφερε διακριτικά της Ελληνικής Αστυνομίας, ως εκ τούτου τα ερωτηματικά πολλαπλασιάζονται.
Διερωτόμαστε: Είναι λόγος να ξυλοκοπηθεί αναίτια ένας άνθρωπος επειδή ανήκει στην Ελληνική Αστυνομία; Απίστευτα πράγματα…
Αξιοσημείωτη, ωστόσο, είναι και η καθυστέρηση του ΕΚΑΒ που σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες άργησε κατά 30 λεπτά με αποτέλεσμα ο σοβαρά τραυματισμένος άνδρας να κείτεται αιμόφυρτος και αβοήθητος στο πεζοδρόμιο της Πανεπιστημίου. >> 
www.stifora.gr
(έψαξα να βάλω φωτογραφία του άτυχου ιδιωτικού υπαλλήλου , να κείτεται αναίσθητος και αιμόφυρτος στο πεζοδρόμιο , κάτω από ένα παγκάκι , αλλά δε βρήκα , επιφυλάσσομαι..

Ενδιαφέρον επίσης θα'χει να ρίξετε μια ματιά και στα παρακάτω , για να δείτε ότι τη διχόνοια και την καφρίλα , την κατακρίνουν όλοι (οι λογικοί) :

κλικ εδώ: Αποκλειστικό: οι περιπέτειες των διαδηλωτών (;) του ΠΑΜΕ για να μην συναντηθούν με τους "άλλους" στις πορείες της Πέμπτης, σε βίντεο

ΚΑΙ

κλικ εδώ: η διαδήλωση της πέμπτης 8/7/2010


update 12/07/2010
 υπάλληλος του Ο.Ε.Κ.
crimesonair.blogspot.com
 update 13-07-2010
Δημοσιεύω και αυτό αυτούσιο και ασχολίαστο , απλα γιατί πιστεύω πως δικαιώνει τα όσα έχω πει μέχρι τώρα...
<<Πιάστηκε στα πράσα χτες(σσ. 18 Ιούνη 2010), αποκαλύπτοντας ένα από τα πλοκάμια της προβοκάτσιας σε βάρος του εργατικού κινήματος
Χαφιές της Ασφάλειας πιάστηκε χτες στα πράσα στην πορεία του ΠΑΜΕ να παριστάνει τον διαδηλωτή και να δίνει πληροφορίες στην Αστυνομία.
Ο στημένος από την κυβέρνηση προβοκάτορας, ονόματι Χρήστος Τασ. , έγινε αντιληπτός από τους διαδηλωτές, καθώς είχε ασύρματο με τον οποίο επικοινωνούσε επί τόπου με την Ασφάλεια. Οι διαδηλωτές τον ακινητοποίησαν αμέσως, του πήραν τον ασύρματο και την υπηρεσιακή του ταυτότητα.
Ο Χρήστος Κατσώτης, μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ, δήλωσε για το περιστατικό:
«Θέλουμε να καταγγείλουμε ότι σήμερα στη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ, μέσα στους συγκεντρωμένους, συνελήφθη αστυφύλακας με πολιτικά να παρακολουθεί τη συγκέντρωσή μας και να δίνει πληροφορίες. Θεωρούμε απαράδεκτη αυτή την ενέργεια του υπουργείου Δημόσιας Τάξης και της κυβέρνησης, είναι υπεύθυνος ο ίδιος ο κ. Χρυσοχοΐδης, αλλά και η κυβέρνηση. Σαν ΠΑΜΕ του δηλώνουμε ότι δεν θα ανεχτούμε τέτοια πρακτική, να στέλνει προβοκάτορες στη συγκέντρωσή μας. Εμείς, τους αποκαλύπτουμε και του λέμε ότι δεν θα ανεχτούμε αυτήν την κατάσταση. Θα πρέπει να σταματήσει αυτή η πρακτική. Δεν περνάει στο ΠΑΜΕ».
Αντιπροσωπεία του ΠΑΜΕ, παρουσία του βουλευτή του ΚΚΕ Γιάννη Πρωτούλη, παρέδωσε την υπηρεσιακή ταυτότητα και τον ασύρματο του αστυνομικού στο Αστυνομικό Τμήμα Ομόνοιας.
Μόνιμα στο στόχαστρο των χαφιέδων
Το χτεσινό περιστατικό δείχνει με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο ότι το «Συνδικαλιστικό» της Ασφάλειας ζει και βασιλεύει. Δημιουργούνται, μάλιστα, εύλογοι συνειρμοί για άμεση διασύνδεση με προβοκατόρικους μηχανισμούς που το τελευταίο διάστημα δραστηριοποιούνται έντονα για να χτυπήσουν το εργατικό κίνημα και το ΠΑΜΕ.
Ο χαφιεδίστικος μηχανισμός δεν έπαψε να παρακολουθεί τη συνδικαλιστική δράση, ούτε επί ΠΑΣΟΚ, ούτε επί ΝΔ. Ορισμένες από τις πιο καραμπινάτες περιπτώσεις χαφιέδων που αποκαλύφθηκαν είναι και οι παρακάτω:
  • Οκτώβρης 1999: Ο ασφαλίτης Πασχάλης Γιουβανάκης εντοπίζεται από εργαζόμενους να βιντεοσκοπεί απεργιακή συγκέντρωση οικοδόμων, έξω από τα κεντρικά γραφεία του ΙΚΑ στην Αγ. Κωνσταντίνου. Φέρει την υπηρεσιακή του ταυτότητα και τρικ που γράφουν: «Ο αγώνας για δικαίωση συνεχίζεται. Δόξα και τιμή στον Γεώργιο Παπαδόπουλο».
  • Μάρτης 2000: Ασφαλίτης εντοπίζεται να παρακολουθεί Γενική Συνέλευση του Σωματείου Οικοδόμων Κιλκίς.
  • Γενάρης 2001: Ασφαλίτες και αστυνομικοί προσπαθούν να παρακολουθήσουν σύσκεψη 13 πρωτοβάθμιων σωματείων ενάντια στις επεμβάσεις του ΝΑΤΟ στα Βαλκάνια.
  • Γενάρης 2002: Συνδικαλιστές καταγγέλλουν ότι αστυνομικός με πολιτικά, μαζί με τη φύλαξη του σούπερ μάρκετ «Σκλαβενίτη», προσπαθεί να «σπάσει» την απεργία, στη Ν. Χαλκηδόνα.
  • Μάρτης 2002: Ασφαλίτης εντοπίζεται μέσα σε απεργιακή συνέλευση του ΕΚΑ. Ο αρχηγός της διμοιρίας, που, όλως τυχαίως, βρισκόταν έξω από την πόρτα του ΕΚΑ, δήλωνε θρασύτατα πως αν δεν αφεθεί ελεύθερος ο ασφαλίτης θα μπουν τα ΜΑΤ μέσα.
  • Μάης 2002: Οταν η πρωτομαγιάτικη πορεία φτάνει έξω απ' την αμερικάνικη πρεσβεία, η περιφρούρηση απ' τα μπλοκ του ΠΑΜΕ αποκαλύπτει τον ασφαλίτη Χρήστο Γιαννακούλη που προσπαθεί να μπει στην πορεία. Η περιφρούρηση τον παραδίδει, όταν επισήμως ο επικεφαλής αξιωματικός ομολογεί ότι πρόκειται πράγματι για ασφαλίτη.
  • Γενάρης 2004: Αστυνομικοί επιχειρούν να μπουν σε σύσκεψη της Συντονιστικής Επιτροπής εργαζομένων στους ΟΤΑ, στην αίθουσα του Συνδικάτου Οικοδόμων Αθήνας.
  • Γενάρης 2004: 4-5 ασφαλίτες παρεισφρέουν σε συγκέντρωση εργαζομένων στην κατασκευή της περιφερειακής οδού στο Βόλο.
  • Νοέμβρης 2005: Δύο ένοπλοι αστυνομικοί με πολιτικά πιάνονται στα πράσα να παρακολουθούν σύσκεψη του ΠΑΜΕ στα γραφεία του Συνδικάτου Οικοδόμων. >>
http://www1.rizospastis.gr/

11 σχόλια:

  1. @ (έψαξα να βάλω φωτογραφία του άτυχου ιδιωτικού υπαλλήλου , να κείτεται αναίσθητος και αιμόφυρτος στο πεζοδρόμιο , κάτω από ένα παγκάκι , αλλά δε βρήκα , επιφυλάσσομαι..)

    Here it is : http://3.bp.blogspot.com/_JyYBkLimGMU/TDW-I7xIF6I/AAAAAAAACRA/3rSLtyqiQyY/s1600/
    %CF%84%CF%81%CE%B1%CF%85%CE%BC%CE%B1
    %CF%84%CE%B9%CE%B1%CF%82+2.jpg
    ( πηγή : http://crimesonair.blogspot.com/ )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ξαναφερτε ασφαλιτη σε πορειες και τα λεμε αν θα φυγει ζωντανος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ωραίος..τι να πω εγώ τώρα...με δικαίωσες με 11 λέξεις....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εφοσον καθαρος ουρανος αστραπες δεν φοβαται

    γιατι δεν βαζεις το ονομα και την φωτογραφια σου???

    Τι φοβασαι αραγε αφου οι καλοι αστυνομικοι ειναι εκει για να μας προστατευσουν και οχι για να μας κυνηγησουν/κανουν καταστροφες/συλλαβουν χωρις λογο/ρουφιανεψουν???

    Αφου μας λες να εμπιστευτουμε τους ασφαλιτες στις πορειες γιατι δεν βγαζεις το προσωπο και το ονομα σου?Εσυ τι φοβασαι???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τι τι να πεις ρε καραμητρο?ειναι δικαιωμα μας να κανουμε πορειες χωρις να μας παρακολουθουν.Απλα λιτα ξεκαθαρα.Φασιστικες πρακτικες δεν θα περασουν, simple as that.Τι δεν καταλαβαινεις? Ξαναφερτε και θα φυγουν με καροτσακι.Ειναι απλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν είπα να τους εμπιστευτείτε..Να μη τους φοβάστε είπα..
    Εγώ φοβάμαι.Και το'χω εξηγήσει εδώ :
    http://scepticusbatsicus.blogspot.com/2010/06/1.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δλδ ο χαφιες στην πορεια που κραταει προσωπα ειναι φιλος μας....Πραγματικα,πιστευεις οτι πειθεις κανεναν???Εξω απο τις πορειες μας γιατι δεν θα φυγετε ζωντανοι.

    Αφου ρε καραμητρο εσυ φοβασαι τους δικους σου πως να μην τους φοβαμαι εγω?!?!?!?! Μα καταλαβαινεις οτι γινεσαι γελοιος???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Προφανώς τους φοβόμαστε για διαφορετικά πράγματα..
    Και οι πορείες δεν είναι δικές σας... Τις έχετε καταντήσει κλειστά κλαμπ. Άλλος ξεκινάει από δω άλλος από κει , άλλος καταλήγει εδώ άλλος εκεί , άλλ' αντί άλλων , άλλα λόγια ν'αγαπιόμαστε...
    Με αυτή τη νοοτροπία: "Εξω απο τις πορειες μας γιατι δεν θα φυγετε ζωντανοι" , δικαιολογείς τις υποψίες της Αστυνομίας και τους λόγους που πάντα θα υπάρχει κάποιος και θα παρακολουθεί τις πορείες.
    Και επαναλαμβάνω για να το λήξουμε , γιατί δεν οδηγούμαστε σε κάτι εποικοδομητικό.
    Εφόσον διαδηλώνεις δυναμικά μα ειρηνικά δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα και κανένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. τελικα, ο τυπος ηταν ασφαλιτης και οχι μονο,αφου ειχε φοτογραφησει ολη την πορεια δεχθηκε το τιμημα της προβοκατορικης και παρακρατικης του υποστασης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εσυ τι φοβασαι και εισαι ανωνυμος???

    θες να μου πεις δηλαδη οτι ο ασφαλιτης που μπαινει ΜΥΣΤΙΚΑ σε μια πορεια και καταγραφει φατσες για να μπαινουν στον φακελλο τους ειναι οκ???ε τοτε να δινουμε και πιστοποιητικα κοινωνικων φρονηματων και προληπτικα να συλλαμβανουμε ολη την πορεια.Ετσι δεν ειναι?

    Εγω θελω να διαδηλωσω ειρηνικα αλλα ερχεσαι εσυ ο ασφαλιτης και σπας μαγαζια για να δικαιολογησεις την καταστολη.Πως πρεπει να προστατευθω εγω σαν διαδηλωτης??? Και μην μου πεις οτι δεν τα κανει αυτα,γιατι υπαρχουν χιλιαδες φωτο και βιντεακια.

    Μπραβο στα παιδια της περιφρουρησης που τον σαπισαν.Οι ανθρωποι ειναι ευπροσδεκτοι στις πορειες,οι ασφαλιτες-ρουφιανοι που ερχονται να δωσουν κοσμο θα τρωνε το ξυλο της αρκουδας.

    Γυρω απο τις πορειες παντα υπαρχει η αστυνομια οποτε το επιχειρημα οτι ειναι εκει για να προσεχουν την πορεια ειναι για γελια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΟΛΑ τα σχόλια είναι καλοδεχούμενα ,μα θα παρακαλούσα όσους θέλουν να αφήσουν το δικό τους, να το κάνουν με όμορφο τρόπο....

Related Posts with Thumbnails