Σελίδες

Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

Ένα μικρό παράδειγμα του πως δεν αφήνουν την Αστυνομία να δουλέψει...

 Να το σοβαρέψουμε λίγο .
 Τον Άδωνι Γεωργιάδη τον ξέρουμε όλοι . Προσωπικά πιστεύω ότι είναι γραφικός σα χαρακτήρας αλλά όποιος και να΄ναι , όταν κάποιος λέει αλήθειες , εγώ τον σέβομαι, άσχετα αν το κάνει και για βρίσκει ερείσματα στους κόλπους της Ελληνικής Αστυνομίας , ψαρεύοντας ψηφαλάκια .
Ο Πάγκαλος π.χ. , είναι εμετικός . Αλλά ο τρόπος που βγάζει μια ειλικρίνια του τύπου "σας γράφω στ'@rhIDi@ μου" , όταν ξεφεύγει από τη σοβαροφάνεια και τον ξύλινο λόγο της μάζας , ε , εμένα με κάνει να τον σέβομαι παρόλο που πιστεύω ότι το θράσος του είναι σα την όρεξή του , απύθμενα .

 Δεν ξέρω αν έχετε υπ'όψιν σας τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν εχθές , με αλλοδαπούς να καταλαμβάνουν την Πλατεία Κοτζιά , να καίνε κάδους κ.λ.π. , διαμαρτυρόμενοι για την άδικη σύλληψη ενός Ιρακινού λαθρομετανάστη , παράνομου μικροπωλητή .
Πάρτε λοιπόν μια ιδέα , και να ξέρετε ότι το ηθικό του μέσου Αστυνομικού είναι στο ναδίρ και πιο κάτω δεν πάει . Πόσο φιλότιμο και πόσα να καταπιείς πια ?!

ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΡΕ !! 

Χωρίς φανφάρες , χωρίς υπερβολές , με τα στραβά της και τα καλά της .

5 σχόλια:

  1. Αδελφέ καλημέρα.
    Εγώ πάλι κοιτάω το θέμα αλλιώς. Η δικαιοσύνη πρέπει να εφαρμόζεται από πάνω προς τα κάτω. Ποτέ δεν καθαρίζεις ένα δωμάτιο ξεκινώντας από το πάτωμα. Αυτό που κάνει ο Γεωργιάδης είναι λαϊκισμός. Όπως ακριβώς και τα μμε προσπαθεί να στρέψει την προσοχή του κόσμου μακριά από τα αληθινά προβλήματα. Κάποτε θα πρέπει οι αστυνομικοί να καταλάβουν ότι είναι άνθρωποι σκεπτόμενοι και όχι όργανα κατευθυνόμενα από την εξουσία για να εξυπηρετούν τις ανάγκες της. Δεν καταστρέφεται η Ελλάδα από λαθραίους μικροπωλητές. Καταστρέφεται από νόμιμα εκλεγμένους κλεπτοκράτες. Το ηθικό της αστυνομίας θα έπρεπε να είναι στο ναδίρ όταν καλούνται να αστυνομεύουν τους πραγματικούς κλέφτες.
    Τα ίδια φυσικά ισχύουν για την δικαιοσύνη. Φαντάζομαι έμαθες τις ποινές που επιβλήθηκαν. Δες και αυτό αν θέλεις: http://www.youtube.com/watch?v=-TjYPyNIUFQ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πες τα Χρυσόστομε!!!
    Αμάν πια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @Iptamenos Ollandos
    Το βιντεάκι απίστευτο !!! Θα το βάλω μόνιμο σύνδεσμο !! Θυμήθηκα και τον Κωνστανταρα τώρα.. Μα τίποτα δεν έχει αλλάξει από τότε ρε pOyStI μου ?!
    Όσον αφορά το θέμα μας , ήδη εξέφρασα την άποψή μου για τον Γεωργιάδη και τα κίνητρά του.
    Η ουσία όμως είναι η εξής :
    Δεν έχει σημασία!Αυτά που ανέφερε είναι αλήθεια , δυστυχώς..
    Το παραπάνω είναι ένα απλό παράδειγμα του τι γίνεται και καταρακώνεται το ηθικό των Αστυνομικών , της δημοσιοσχεσίτικης και αντιεπαγγελματικής συμπεριφοράς της φυσικής και πολιτικής ηγεσίας.
    Φυσικά και δε θα λυθούν τα προβλήματα της χώρας αν "πατάξουμε" το πρόβλημα των παράνομων μικροπωλητών ή των λαθρομεταναστών. Φυσικά και αλλού είναι τα σημαντικά προβλήματα της χώρας.
    Αλλά you are missing the point.
    Στα μικρά κι ασήμαντα ανεβαίνει ή κατεβαίνει το ηθικό μας.
    Αν σε σταματήσω για κόκκινο , μου πεις εσύ "θα σου κάνω , θα σου ράνω , αύριο να ξέρεις θα τη σβήσω κ.λ.π." και παρόλο που το αναφέρω στο Διοικητή μου , την επομένη αυτός τη σβήνει , ε , εμένα με κάνει να αισθάνομαι μ@λ@κ@S.
    Δεν έχει σημασία λοιπόν τι έχει κάνει αυτός που τον αφήνουν ατιμώρητο οι δημοσιοσχεσίτες , παρόλο που τον "πιάνω" εγώ , αν έκλεψε , αν παραβίασε τον Κ.Ο.Κ. , αν σκότωσε , εγώ το ίδιο μ@λ@κ@S , αισθάνομαι στο τέλος ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Από την απάντηση σου αδελφέ, βλέπω ότι συμφωνούμε στα περισσότερα.
    Ωστόσο διαφωνούμε στο "στα μικρά κι ασήμαντα ανεβαίνει ή κατεβαίνει το ηθικό μας"
    Άμα κάνεις κάτι ασήμαντο δεν μπορείς να νιώθεις και περήφανος. Αν δεν κάνεις κάτι ασήμαντο δεν ήρθε και η συντέλεια του κόσμου.
    Φυσικά είναι ευχής έργο να κάνεις πάντα το σωστό αλλά ξέρεις ότι κανείς δεν είναι τέλειος :)
    Στο παράδειγμα με το κόκκινο εσύ έκανες την δουλειά σου και σωστά. Άλλος δεν την έκανε και δεν θα πρέπει να αισθάνεσαι εσύ άσχημα γιαυτό. Δεν είναι στη δικαιοδοσία κανενός μας να μπορούμε να αλλάξουμε τις πράξεις των άλλων. Στη δικαιοδοσία μας είναι μόνο οι δικές μας πράξεις. Επομένως να αισθάνεσαι άσχημα μόνο όταν σε υποχρεώνουν να κάνεις κάτι με το οποίο διαφωνείς.
    Την καλημέρα μου (δις)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δυστυχώς το παίρνω λίγο πιο "πατριωτικά" (που λέει και η μάνα μου) και αισθάνομαι άσχημα γενικότερα όταν κάτι δεν πάει όπως πρέπει και μάλιστα κάτι που περνάει από το χέρι μου..
    Τέλος πάντων , καλημέρα (για άλλη μέρα αλλά δεν πειράζει) !

    @Α.L. Eεε , μα !! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΟΛΑ τα σχόλια είναι καλοδεχούμενα ,μα θα παρακαλούσα όσους θέλουν να αφήσουν το δικό τους, να το κάνουν με όμορφο τρόπο....

Related Posts with Thumbnails