Σελίδες

Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

Οι κοντράκηδες στη....φάκα

Με τις κόντρες έχω ασχοληθεί αρκετά, την περίοδο που υπηρετούσα στην Τροχαία. Έχω διάφορες ιστορίες να διηγηθώ, αστείες και ενδιαφέρουσες, με κάγκουρες και καταδιώξεις αλλά και τραγικές, με τραυματίες και νεκρούς. Η ομάδα "Πήγασος", ιδρύθηκε από τον Ταξίαρχο Τζέκη το 2002 ή το '03 αν δεν κάνω λάθος και μας είχε κάνει εντύπωση τότε που έγραφαν συναδέλφους. Μετά μετονομάστηκε σε "Ο.Ε.Π.Τ.Α." (Ομάδα Ελέγχου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων) και εκτός από την Αττική, όλες οι Αστυνομικές Διευθύνσεις ανά την Ελλάδα απέκτησαν από μία, με θετικά νομίζω αποτελέσματα. Πολλοί την κατηγορούν, άλλοι ήθελαν να την καταργήσουν, λίγοι όμως γνωρίζουν ότι οι άνδρες της αυτή τη στιγμή είναι οι μόνοι που ασχολούνται με εξειδικευμένους τροχονομικούς ελέγχους (φορτηγά, ταξί, κοντράκηδες κ.λ.π.) , με αξιοθαύμαστα αποτελέσματα, τόσο που έχουν γίνει ο φόβος και ο τρόμος των απανταχού κάφ.ελ.ων (κάφρων ελληναράδων οδηγών{κλεμμένο}), συνήθως επαγγελματιών.

Έχουμε και λέμε λοιπόν:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Στο πλαίσιο διενέργειας εντατικών τροχονομικών ελέγχων, από αστυνομικούς των Ομάδων Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.) της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, κατελήφθησαν πρώτες πρωινές ώρες χθες (20-7-2012) στην Λεωφ. Βουλιαγμένης στην Γλυφάδα, οι οδηγοί έξι (6) μοτοσικλετών να πραγματοποιούν αυτοσχέδιους αγώνες και να ενεργούν επικίνδυνους ελιγμούς ανάμεσα στα οχήματα που κινούντο στην Λεωφόρο, διαταράσσοντας κατ' αυτόν τον τρόπο την ασφάλεια των συγκοινωνιών. Οι ανωτέρω συνελήφθησαν και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για διατάραξη της ασφάλειας των συγκοινωνιών, ενώ και οι έξι (6) μοτοσικλέτες κατασχέθηκαν.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΛΑ τα σχόλια είναι καλοδεχούμενα ,μα θα παρακαλούσα όσους θέλουν να αφήσουν το δικό τους, να το κάνουν με όμορφο τρόπο....

Related Posts with Thumbnails