Τετάρτη, 18 Ιουλίου 2012

"Εδώ ο κόσμος καίγεται και το m0yni χτενίζεται""Απίστευτη φωτογραφία «τραβήχτηκε» τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στο πανηγύρι της Αγίας Μαρίνας, μετά την εκδήλωσης της πυρκαγιάς σε δασική έκταση στα Σελλά (λίγο έξω από την Πάτρα) Στο φακό του φωτορεπόρτερ Γιάννη Πεφάνη, καταγράφεται ο κόσμος να γελά και να γλεντά χορεύοντας ενώ πίσω τους στην κορυφογραμμή έχει ξεπροβάλλει το πύρινο μέτωπο. Η λήψη της φωτογραφίας έγινε στις τέσσερις σήμερα το πρωί δηλαδή δυο ώρες μετά την έναρξη της φωτιάς. Σύμφωνα με μαρτυρίες πολιτών που βρέθηκαν στο χώρο της θρησκευτικής πανήγυρης, όταν οι φλόγες «ξεπήδησαν» από το βουνό και έγιναν αντιληπτές, ένας εκ των παρευρισκόμενων φώναξε «φωτιά». Σύμφωνα με το flashstar.gr ένα μέλος του Συλλόγου της περιοχής τον πλησίασε και να του ζήτησε να σιωπήσει για να μην θορυβηθεί ο κόσμος και διαλυθεί το πανηγύρι…!!! Είστε άξιοι της μοίρας σας ..εμείς τι φταίμε ?" 


Και update από σήμερα: σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης ο Νομός Αχαΐας. Απειλούνται άμεσα 4 οικισμοί-εκκενώθηκε η πανεπιστημιούπολη......Ώπα!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΛΑ τα σχόλια είναι καλοδεχούμενα ,μα θα παρακαλούσα όσους θέλουν να αφήσουν το δικό τους, να το κάνουν με όμορφο τρόπο....

Related Posts with Thumbnails