Πέμπτη, 3 Ιουνίου 2010

Σχετικά με τα τραγικά γεγονότα στα "ανοιχτά" της Γάζας ...

Ε λοιπόν μ'αρέσει αυτός ο τύπος... Όχι τόσο για τα αυτονόητα που λέει (επιτέλους θα μου πεις , κάποιος λέει και τα αυτονόητα..) , όσο για τον τρόπο που τα λέει . Έχει κάτι βρε παιδί μου πως να στο πω , πρέπει να τον διαβάσεις ! Έχω μόνιμα κάτω δεξιά στους συνδέσμους μου , μία του ανάρτηση "Φταίω εγώ, φταις εσύ, φταίει ο Χατζηπετρής και αϊ στο διάλο.",την οποία όποιος δε τη διάβασε απλά χάνει , αλλά τώρα θέλω να παραθέσω το "σχόλιό" του για τα τραγικά γεγονότα του ξημερώματος της Κυριακής , με το θάνατο των ακτιβιστών από Ισραηλινά πυρά.Ορίστε λοιπόν :

<<Είχα καιρό να γράψω, ξέρω. Η έμπνευση όμως είναι σαν το κόψιμο, σου έρχεται εκεί που δε το περιμένεις. Βέβαια το περιμένεις ότι θα σου έρθει κόψιμο αν πιεις ελληνικό καφέ, αλλά ΔΕ ΘΑ ΚΑΤΣΩ τώρα να εξηγώ γιατί δε μου έρχεται έμπνευση όταν κι επειδή πίνω ελληνικό. Επί της ουσίας. Σήμερα η διεθνής κοινότητα έγινε για άλλη μια φορά παρατηρητής των φασιστικών πρακτικών του κράτους του Ισραήλ. Ένας μικρός στόλος απέπλευσε από Ελλάδα, Κύπρο και Τουρκία με προορισμό τη Λωρίδα της Γάζας, για την παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας στους φυλακισμένους σ' αυτό το ιδιότυπο στρατόπεδο συγκέντρωσης. Κάπου στη διαδρομή και λίγο πριν την άφιξη τους στη Γάζα, Ισραηλινοί terminators, X-MAN, Thundercats και Pokemon μπούκαραν στα πλοία και μακέλεψαν καμιά εικοσαριά ακτιβιστές που πήγαν να τους αντισταθούν με.. σιδηρογροθιές και μαχαίρια που αλείφουν το βούτυρο.

Το ζήτημα είναι πως ...
όπως και σε όλες τις περιπτώσεις ΚΑΙ εδώ το νόμισμα έχει δυο πλευρές. Θα ξεκινήσω με τη μια, η οποία και είναι πασιφανέστατη, κατακριτέα και προκαλεί λύπη (wtf...) όπως λένε και τα τριτοξάδελφα του θείου Σαμ.
Λοιπόν, αγαπητέ λαέ του Θεού. Ο Θεός του Ισραήλ είπε “οφθαλμό αντί οφθαλμού και οδόντα αντί οδόντος”. Σε καμία περίπτωση δεν εννοούσε “οφθαλμούς, μύτες, αυτιά αντί οφθαλμού και οδόντες, κώλους, κεφάλια αντί οδόντος”. Κάπου τα έχετε μπερδέψει, πράγμα που σας εξυπηρετεί βεβαίως βεβαίως, γιατί ο θείος Σαμ δε τραβάει ποτέ το αυτί στα αγαπημένα του ανίψια. Αν λοιπόν απορείτε γιατί ο κόσμος δε σας γουστάρει, κοιτάξτε λίγο τις πρακτικές σας και αφήστε τον πρόλογο περί Ολοκαυτώματος, γενοκτονίας κλπ. Το να εκμεταλλεύεσαι τον φρικτό θάνατο ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ομόαιμων σου ως επίφαση για τις τωρινές πράξεις σου, είναι, το λιγότερο, αποκρουστικό. Έχετε μείνει εσείς και ο περήφανος αμερικανικός λαός, ο οποίος απορεί γιατί ο κόσμος αντί να τους ευχαριστεί που ρίξαν τον Σαντάμ, τους βρίζει και τους μισεί. Δε θα πω τίποτα περισσότερο, όχι γιατί φοβάμαι μη φιγουράρει ξαφνικά το όνομα μου στις λίστες εισόδου του Villa Mossad , αλλά έχουν γραφτεί τόσα και τόσα επί του θέματος, από Ισραηλινούς πολίτες κι όλας, που δε πρόκειται να προσθέσω τίποτα περισσότερο.
 Η άλλη πλευρά του νομίσματος έχει ως εξής.
Μερικές δεκάδες ακτιβιστών, ξεκίνησαν μια ωραία μέρα και είπαν “πάμε να κάνουμε απόβαση στη Γάζα”. Βρήκαν τρία καράβια, μάζεψαν και ανθρωπιστική βοήθεια και ξεκίνησαν τον δρόμο τους, λες και πήγαιναν εκδρομή στη μαγευτική Ικαρία να πιουν ρακόμελα.
Σύντροφοι. Απέναντι σας έχετε μια από τις μεγαλύτερες στρατιωτικές μηχανές του κόσμου. Έχετε ένα κράτος που δε φοβάται να την ανάψει σε δεκάχρονα παιδιά επειδή απείλησαν τους στρατιώτες του με.. μπάμιες, ντομάτες και χαλίκια χωρίς να τους πει ΚΑΝΕΙΣ τίποτα. Εκεί τα μωρά πρώτα μαθαίνουν τη λέξη “όπλο” και μετά το “μαμά”, “μπαμπά” και “άτα”. Και τους αψηφάτε; Το να τα βάλεις με το Ισραήλ δεν είναι το ίδιο με το να πετάς μολότοφ, πέτρες και καδρόνια στους Έλληνες ματατζήδες. Δεν είναι Υπουργείο Εργασίας να κάνετε κατάληψη ότι ώρα γουστάρετε και να μη σας πει κανένας τίποτα. Δεν είναι τίποτα από αυτά που έχετε συνηθίσει. Οκ, σύμφωνοι ότι κάτι πρέπει να γίνει, ότι κάποιος πρέπει να πάρει πρωτοβουλίες, αλλά αυτοί τη στιγμή είκοσι άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους, επειδή ΥΠΟΤΙΜΗΣΑΝ τον κίνδυνο! Δεν είναι όλα τόσο ρομαντικά και αυτή η αφέλεια είναι που κόστισε τη ζωή σε τόσα άτομα. Και το αποτέλεσμα ξέρετε ποιο θα είναι;
ΑΚΡΙΒΩΣ. Οι άνθρωποι στη Γάζα θα συνεχίσουν να πεινάνε..>>
http://eleoseleoseleos.blogspot.com/2010/05/53.html

2 σχόλια:

ΟΛΑ τα σχόλια είναι καλοδεχούμενα ,μα θα παρακαλούσα όσους θέλουν να αφήσουν το δικό τους, να το κάνουν με όμορφο τρόπο....

Related Posts with Thumbnails