Σελίδες

Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

Έλεος ...! #1



Είχα σκοπό αυτή την εβδομάδα να περιγράψω τις 3 φορές που διενεργήθηκε προκαταρκτική εξέταση εις βαρος μου , μετά από άδικη καταγγελία , μα οι εξελίξεις με προλαβαίνουν... :p

Προσπαθώ τον τελευταίο καιρό να προσθέσω στη λίστα των φίλων μου ανθρώπους διαφορετικούς ιδεολογικά από εμένα για να προσπαθήσω να τους αποδείξω αυτο που γράφω στην περιγραφή αριστερά σας.. Με τους περισσότερους βρήκαμε πολλά περισσότερα κοινά στοιχεία απ'όσα θα περίμενε κανείς και μάλιστα με 2-3 μιλάμε συχνά μέσω μηνυμάτων...Υπήρχαν μερικοί από επιθετικοί μέχρι παρανοϊκοί (μπάτσος καλός μόνο νεκρός , δωσ'μου τα στοιχεία σου να τα πούμε στα δικαστήρια κ.α. γραφικά) και άλλοι που ευγενικά αρνήθηκαν το "αίτημα φιλίας μου" , λέγοντας πως "η ιδεολογία τους δε τους επιτρέπει να είναι έχουν στη λίστα φίλων τους έναν Αστυνομικό.." .

Πριν καταλήξω στο πόσο παρανοϊκοί μπορεί να γίνουν κάποιοι , όταν μισούν απλά για να μισούν και χωρίς να έχουν κανένα ηθικό ή ιδεολογικό έρισμα , θέλω να παραθέσω τα αρχικά μνμ που ανταλλάξαμε με έναν από τους 2-3 που πλέον μιλάμε αρκετά συχνά πλέον και οι διάλογοί μας είναι πολύ χρήσιμοι και επικοδομητικοί..Αλλά μέχρι να φτάσουν εκεί είχαμε αυτά :


<< ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΕΣΕΙΣ, Ή ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ?

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΕΘΥΝΤΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ΚΟΙΝΟ!
ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΤΗ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΤΟ ΤΡΟΠΟ ΓΡΑΦΗΣ!
ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΑΜΟΡΦΩΤΑ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΘΡΑΣΥΤΑΤΟΙ ΠΟΥ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΤΕ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΕΙΤΕ ΣΤΑ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΓΚΡΙΚΛΙΣ!

ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΕΧΘΡΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΕΣΕΙΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΟΠΟΙΕΙΣΤΕ, ΤΙ ΚΙ ΑΝ Η ΜΑΝΑ ΣΑΣ ΨΗΦΙΖΕΙ ΚΚΕ ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑΤΡΙΑ? ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΣΑΣ ΚΟΒΟΥΝ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΕΙ ΤΟ ΒΡΩΜΕΡΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΛΕΓΧΕΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΡΟΜΠΟΤ ΚΑΙ ΑΝΤΡΑΚΛΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ, ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΣΑΣ ΒΑΖΟΥΝ ΝΑ ΦΥΛΛΑΤΕ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΟΥΕΣΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΑ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑΤΑ...
ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΣΚΥΛΙΑ ΤΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ,ΟΧΙ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ,ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ, ΕΣΕΙΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ,ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΥΤΟ ΚΑΝΑΤΕ!
ΜΙΑ ΖΩΗ ΔΕΞΙΑ Ή ΜΑΛΛΟΝ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΗ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ, ΚΙ Ο ΣΥΝΕΛΛΗΝΑΣ ΔΙΠΛΑ ΝΑ ΥΠΟΦΕΡΕΙ..ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ
 

ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΕ ΜΑΛΑΚΑ ...

---->

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΕ!
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΣΑΣ! ΤΟ ΤΖΑΚΙ,Η ΘΕΣΟΥΛΑ,Η ΞΑΝΘΙΑ Η ΓΚΟΜΕΝΑ,ΤΑ ΓΚΑΖΙΑ!
ΗΡΩΙΝΕΣ... ΠΟΥΤΑΝΕΣ... ΟΠΟΙΑ ΠΕΤΡΑ ΚΙ ΑΝ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΣΑΣ Η ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΑΠΕΞΩ ΝΑ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΣΙΛΙΕΣ!


ΣΤΟΥΣ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΣΑΣ,ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ, ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ! ΗΜΑΡΤΟΝ ΔΛΔ!
ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΟΣΟΙ ΑΚΟΜΑ ΔΛΔ ΥΠΑΡΧΕΤΕ ΜΕ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ, ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΕΤΕ ΕΝΑ ΣΥΛΛΟΓΟ, ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ, ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΕ, ΦΟΒΑΣΤΕ ΛΕΕΙ...ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ..ΕΙΣΤΕ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ-ΕΝΟΣ ΚΑΤΑΠΑΤΗΜΕΝΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΜΙΑΣ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΗΣ ΧΩΡΑΣ ΦΥΛΛΑΚΕΣ-ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΛΕΕΙ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΝΕΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΤΕ!
ΛΕΤΕ ΠΩΣ ΟΛΑ ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ, 
ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΑΤΕ ΑΠΤΟ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΙΔΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ, Η ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΣΑΣ ΑΞΙΑ!  
ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΗ ΚΑΙ ΤΗ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΤΕ!

ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΛΟΥΒΕΣ ΣΑΣ ΕΞΑΠΟΛΥΘΗΚΑΝ ΑΣΦΑΛΙΤΕΣ ΝΤΥΜΕΝΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΚΑΙ ΚΑΨΑΝΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ?

ΑΣ ΤΑ ΨΟΦΙΑ ΠΑΛΙΟΚΟΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟ! >>



κι η απάντησή μου :
<< :)
H προκατάληψη δε θα σου βγει σε καλό . Ένα από τα καλά της αριστεράς της οποίας την ιδεολογία φέρεσαι να πρεσβεύεις είναι οτι είναι ανοιχτόμυαλη .... Για ποια "γκρικλις" μιλάς ποιά "ακροδεξιά" και ποιούς "φασίστες" (τα υπόλοιπα είναι ανάξια έστω και αναφοράς..) ? Έριξες καμιά ματιά στο προφίλ μου ή το ιστολόγιό μου ή απέρριψες μονομιάς την πρόσκληση που σου έστειλα ...? 
Με την Έυη πάντως που είναι κοινή μας φίλη και είχατε τον καβγά χθες, μια χαρά τα πάμε , παρόλες τις ιδεολοικές διαφορές (πολιτικές και σεξιστικές.. ;) ) Aπό εκεί σε είδα και είπα να σου στείλω μια πρόσκληση , να ρίξεις μια ματιά στο ιστολόγιό μου ... Δηλαδή την Εύη που γνωριζόμαστε από παιδιά , από τότε δλδ που αποφάσισε οτι είναι λεσβία και αριστεροοικολογοαναρχική , έπρεπε να της κόψω την καλημέρα ?

Πάρε μια βαθιά αναπνοή και απέβαλε όλον αυτό τον άχρηστο θυμό πριν κρίνεις έναν άνθρωπο που δεν τον ξέρεις την επόμενη φορά ... >>

αφού ηρέμησε , μετά την απάντησή μου , μου έστειλε :
<< επισης δεν εχεις ουτε μια φωτογραφια σου! ελεος φοβασαι κατι? δεν ειναι σωστο να μη ξερω τη φατσα σου!>>


 και η απάντησή μου :
<< ...δεν υπάρχει λόγος να το κρύψω . Φοβάμαι . Αλλά όχι αυτό ή αυτούς που νομίζεις , αρχικά τουλάχιστον.
Αυτό το προφίλ (scepticusbatsicus) , το δημιούργησα για να δημιουργήσω στη συνέχεια τη σελίδα/διαμαρτυρία : http://www.facebook.com/pages/Ochi-sten-aphaimaxe-ton-Tmematon-Trochaias-/117535188257826?v=info&ref=ts. 
Επειδή πριν από 6 μήνες περίπου , ένας Πυροσβέστης , δημιούργησε μια παρόμοια σελίδα διαμαρτυρίας για την καταπάτηση του ωραρίου των Πυροσβεστών , διαγράφηκε περιέργως το προσωπικό του προφίλ , η σελίδα έμεινε χωρίς διαχειριστή και τον στείλανε κάπου απόσπαση (πραγματικό γεγονός , μπες αν θες στην http://www.facebook.com/group.php?gid=273024576224&ref=ts ) , αποφάσισα να φτιάξω ένα ψεύτικο , ώστε τουλάχιστον να τους δυσκολέψω να με βρουν , αν θελήσουν ...
Μετά είδα ότι μου 'στελναν αιτήματα φιλίας πολλοί οι οποίοι υποστηρίζουν την Αστυνομία και απορρίπτοντας τους γραφικούς τύπου "Ιχώρ , Ελληνική Γροθιά , "Θάνατος στους Αλβανούς" κλπ , δημιούργησα ένα κορμό φίλων.. Παράλληλα όμως, μου'στελναν μνμ χειρότερα από το δικό σου το πρώτο, διάφοροι άλλοι γραφικοί τύπου "μπάτσος καλός ,μόνο νεκρός " κλπ , με απειλές , φωτό. με γουρούνια καμμένα κλπ .....
Οπότε Μ. , ναι , φοβάμαι , δεν είναι κακό ... Και τους "δικούς σου" και τους "δικούς μου" ..... >>


7 σχόλια:

  1. πριν σου έγραψα κουράγιο,τώρα θα σου γράψω χαρά στο κουράγιο σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 3 φορές διενεργήθηκε προκαταρκτική εξέταση???!!! Άρον άρον σταύρωσον αυτόν! Μια με τις μηνύσεις, μια με προκαταρκτικές εξετάσεις, τι άλλο θα γίνει με την πάρτη σου! Όσο για την επικοινωνία που έχεις με τον φίλο που περιγράφεις φαινεται τελικά ότι με τη σωστή και ειλικρινή κουβέντα όλα μπορούν να αλλάξουν........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και οι 3 προκαταρτικές στο προηγούμενο Τμήμα... ;)
    Οι μηνύσεις είναι νέα μόδα.... :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι αμαρτίες σου θα σε ακολουθούν όπου και να πας!Να το θυμάσαι! Τον νου σου! Προκαταρτικές-μηνύσεις-αυτόφωρα και τελικά θα σαπίσεις στη φυλακή. Μουαχαχαχα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μου άρεσε η ανάρτησή σου, μια και αναφέρεται στη ρίζα των περισσότερων δεινών μας σαν κοινωνία. Η οποία έχει να κάνει με το έλλειμμα παιδείας. Βέβαια θέλουν οι «πεφωτισμένοι» κυβερνόντες μας να υπάρχει για να μας ελέγχουν, αλλά το θέμα είναι τι κάνουμε εμείς. Πόσο προχωράμε σαν άτομα, πόσο αναπτυσσόμαστε πνευματικά, ξεφεύγοντας από της μόδας και της κοινωνίας τους το βάλτο..

    Γι’ αυτό θα αναφέρω ένα κομμάτι από ένα σχόλιο που έγραψα αλλού σήμερα, μια και που ταιριάζει εδώ..

    «Όσον αφορά τα παιδιά της τροχαίας, τέτοιες συμπεριφορές είναι που κάνουν τη διαφορά. Μια και έχω και γω φίλους Αστυνομικούς, και είναι άτομα που αξίζουν πραγματικά, κάνοντας μια δουλειά δύσκολη και απαξιωμένη από πολλούς, όσο καλύτερα μπορούν. Αλλά δυστυχώ υπάρχουν κι άλλοι με τα γκλομπ και τα χημικά, (κι όχι μόνο αυτοί), που βαράνε συνταξιούχους, μα και δικούς τους ακόμα αν έτσι τους πουν. Όχι πολλοί πιστεύω, μα υπάρχουν. Έχει όμως τεράστια διαφορά το ένα με το άλλο, Αυτοί είναι οι μπάτσοι και καμία σχέση με Ασυ-νομικούς δεν έχουν. Τουλάχιστον εγώ μέσα μου την έχω ξεκαθαρίσει.

    Σε κάθε επάγγελμα, σε κάθε δουλειά, σε κάθε λειτούργημα, και στο δικό μου επίσης, υπάρχουν αυτοί οι κάποιοι. Και πιστεύω ότι χρειάζεται να τους «ξεμπροστιάζουμε» όπου κι αν είναι. Μπας και αλλάξει κάτι..».

    Αναμενόμενο είναι να έχουν δυο άνθρωποι διαφορές στις απόψεις τους, μια και το κοινωνικό, πολιτικό και επαγγελματικό περιβάλλον μας επηρεάζουν. Όμως για να είναι Άνθρωποι, χρειάζεται να μπορούν να συζητάνε.

    Να είσαι καλά,

    Καλό σου βράδυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Kαλώς βρεθήκαμε !
    Θα βρεις πολλές παρόμοιες εξίσου ή ακόμη και περισσότερο ενδιαφέρουσες αναρτήσεις με "διαλόγους" που είχα με άτομα που δε συμφωνούμε..
    Εγώ γενικότερα πιστεύω ότι "I might disapprove of what you say, but I will defend to the death your right to say it" .
    Αλλά επίσης "η ελευθερία του ενός σταματά εκεί που ξεκινά η ελευθερία του άλλου".
    Ακούγονται κλισέ-χιλιοειπωμένα , μα αν μπορούσαμε και τα εφαρμόζαμε με όσο το δυνατόν λιγότερη προκαταληψη ο ένας απέναντι στον άλλον , θα μπορούσαμε να είχαμε μια συγκλιση των τόσο διαφορετικών κοσμοθεωριών που μας κάνουν να διαφωνούμε τόσο βίαια..
    Βέβαια οι κάφροι , οι κολλημένοι και οι κακοί επαγγελματίες δε βοηθούν , μα θα πρέπει πάντα να θυμόμαστε πως αυτοί αποτελούν τις εξαιρέσεις...
    Και αυτά δε τα λέω επειδή αυτή την περίοδο υπηρετώ στην Τροχαία(για να έρθω και στο σχόλιό σου). Δε με κάνει περισσότερο "διαλεκτικό" ή περισσότερο "Άνθρωπο" αυτό το γεγονός.
    Κάλλιστα θα μπορούσα να υπηρετώ στην Υποδιεύθυνση Αποκατάστασης Τάξης.
    έχω πολλούς φίλους που υπηρετούν εκεί και απέχουν πολύ από τα "ανθρωπόμορφα τέρατα" (:p)
    που θέλουν πολλοί να τους παρουσιάζουν.Σπουδάζουν παράλληλα , άλλος Ψυχολογία , άλλος Οικονομικά , άλλος ξένες γλώσσες και προς έκπληξη πολλών ΔΕΝ ψηφίζει κανένας τους Χρυσή Αυγή (:) ) . Μάλιστα οι 5 στους 7 που έχω καλούς μου φίλους , ψηφίζουν ΠΑ.ΣΟ.Κ (πανάθεμά τους :p ), με ό,τι κι αν σημαίνει αυτό.
    Υπάρχουν πιο πολλοί κάφροι σε τέτοιου είδους Υπηρεσίες , είναι αλήθεια.Μα αντιμετωπίζουν και άλλες καταστάσεις , είναι αλήθεια και αυτό.
    Όταν έχoυν αποκλείσει π.χ. την Ηρώδου Αττικού , ωστε η πορεία που θα περάσει από τη Β.Σοφίας να μη μπορέι να πλησιάσει το Μέγαρο Μαξίμου μέσω αυτής και προσπαθούν οι διαδηλωτές να σπάσουν τον κλοιό γιατί θέλουν να διαδηλώσουν και μπροστά από την οικία του Πρωθυπουργού , είτε είναι οικοδόμοι-νταμάρια , είτε 70χρονοι συνταξιούχοι , δε θα περάσουν...Τα υπόλοιπα είναι δημιουργία εντυπώσεων..
    Όπως χθες πήγαν οι φορτηγατζήδες να πηδήξουν την περίφραξη του Υπουργείου Μεταφορών και όταν απωθήθηκαν και ψεκάστηκαν , βγήκε ο πρόεδρός τους και είπε "πήγαμε να επιδώσουμε το ψήφισμα και η κυβέρνηση μας έστειλε τα ΜΑΤ" ...
    Έκτροπα βέβαια έχουν υπάρξει.Και τα περιγράφεις και εσύ σε μία ανάρτησή σου..Από το Γλέζο μέχρι και τον ανηλεή ψεκασμό τον συνδικαλιστών μας το 2003(?) με εντολή Φλωρίδη , που κάναν καθιστική διαμαρτυρία μπροστά από το Υπ.Οικονομίας...
    Όπως και να΄χει , για να μη μακρυγορώ , ο καθένας έχει την αποστολή του.Δύσκολα τα βάζεις και με τον όχλο.
    Η ουσία είναι πως οι ακρότητες δε βοηθούν κανέναν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΟΛΑ τα σχόλια είναι καλοδεχούμενα ,μα θα παρακαλούσα όσους θέλουν να αφήσουν το δικό τους, να το κάνουν με όμορφο τρόπο....

Related Posts with Thumbnails