Σελίδες

Παρασκευή 11 Ιουνίου 2010

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΜΑΝΙΑ

Την πάτησα .... Αντί να βλέπω Γαλλία - Ουρουγουάη με μπύρες και καφροπαρέα , βλέπουμε το "1001 νύχτες"...
Που θα πάει όμως θα τη σκίσω τη γάτα ...  :p

Παρηγοριά μου τα παρακάτω βιντεάκια ..Τα περισσότερα τα είχα ξαναδεί , αλλά , έχουν τοοόσο πλάκα που αξίζει να τα ξαναδούμε :











2 σχόλια:

  1. Kathomai ksimerwmata Sabbatou k xazeuw sto fb k ksafnika skaw s ena prwtoselido tis Aurianis me ti dilwsi tou (twra) prwthupourgou mas, pou tin ekane omws to 2007 (!) legontas pws osoi theloun mporoun na kalliergoun to xasis spiti tous. upirksan arketoi pou disanasxetisan, aporw omws to giati!
    dld, einai kalutero na to exei i mauri agora k na to mosxopoulaei? i mipws an sunexisoume na krubomaste pisw apo to daxtulo mas k na min antimetwpisoume pws ontws, k meta tin epoxi twn louloudiwn, uparxoun akoma anthrwpoi pou kapnizoun xorto!?

    auto pou lene oti mas to fernoun oloi oi allodapoi ap eksw, kalliergeitai sti Kriti k malista me tetoio pathos pou otan i astunomia prospathise na spasei to sustima kapoia xronia prin sta Zwniana, kaname to stauro mas min klaine pali manades ta paidia tous!

    ma ti sobarofaneia einai pia auti pou mas exei katakleisei stin Ellada? poio einai to thanasimo amartima tou na to kalliergeis spiti s k na to les (pou apokleietai na to poun, apla o nomos de tha mporei na tous peiraksei) apo to na to kalliergeis spiti s k na to kribeis apo tous geitones pou idi kseroun oti to exeis k de lene tpt gt tha miliseis k esu gia tis dikes tous glastres???!

    de prospathoume kalutera na epikentrwthoume se amesa zitimata auti ti stigmi apo to na analwnomaste se blakeies? einai to problima mas dld i kalliergeia xasis k oxi i Omonoia pou pleon einai apokleismeni apo tous Ellines gt pigainontas ekei riskareis ti zwi s ??!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Aγόρασε μία βουβουζέλα φίλε μου και κάτσε δες λίγη μπαλίτσα να χαλαρώσεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΟΛΑ τα σχόλια είναι καλοδεχούμενα ,μα θα παρακαλούσα όσους θέλουν να αφήσουν το δικό τους, να το κάνουν με όμορφο τρόπο....

Related Posts with Thumbnails