Σελίδες

Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010

Πολλοί εχθροί , μα (ευτυχώς) , πολλοί περισσότεροι φίλοι...




Kαθώς οι μέρες περνούν , κάνω όλο και πιο πολλούς φίλους , μα επιβεβαιώνω πως κάποιοι άνθρωποι θα με θεωρούν εχθρό τους , ό,τι και να γίνει... Όπως και με τον φίλο Μ. λοιπόν , που τον κράξαν οι φίλοι του και του 'παν ότι τον διαγράφουν από φίλο , γιατί είναι επικίνδυνο να έχουν σχέση με κάποιον που έχει σχέση με έναν Αστυνομικό (http://scepticusbatsicus.blogspot.com/2010/06/2.html ), η φίλη Ε. , έφαγε τις τελευταίες μέρες το ίδιο κράξιμο λέγοντας χαρακτηριστικά πως την "κατέστρεψα"  :p  ..Οι διάλογοι αυτή τη φορά είναι λίγο πιο απολαυστικοί , μιας και η Ε. έχει λίγο περισσότερη υπομονή από τον Μ. και αντιμετωπίζει τους κάφρους με λίγο περισσότερο χιούμορ...(Σόρυ Μ. , είναι η αλήθεια.. :)  )          


                                                                                                                         
<< Εμ! γιατί λέω εγώ με κατέστρεψες!!! Χαχα...Να μερικά: 
              
Α:Πες μου οτι αυτό το Batsicus δεν εχει σχέση με μπάτσο...
Εγω: Δεν έχει
Α: Πάλι καλά
Εγώ: Eχει με αστυνομικό.
Α: Με τι;;;;;;;;;;;;; 
Εγώ: Με αστυνομικό
Α: Ελεος με ποιον κάθεσαι και μιλάς! Πάει χάλασες!!!
Εγώ: Λές; (εδώ γελάμε)

Β: Ρε κωλόπαιδο κανεις παρέα με μπάτσους;
Ε: Ναι.
Β: Δε σου ξαναμιλάω
Ε: Χέστηκα :P 

Γ: Τί ειναι αυτό στο προφίλ;!!!
Ε:Πάτα και θα δείς.... :P 

Δ: Batsicus;
Ε: καλά δε βαρεθήκατε να μου τη λέτε; :P
Δ: Μου το είπε ο Κ. αλλά δε το περίμενα... 
Ε: Ολα για τον άνθρωπο είναι...
Δ: Με δουλεύεις;
Ε: Ναι... :D 
Δ: Ελα ρε... Αφου το ξέρεις εγώ μαζί σου μ αρέσουν οι ένστολοι...
Ε: Εδώ καράβια χάνονται βαρκούλες αρμενίζουν.... :P 
Δ: E;
Ε: Τίποτα, καληνύχτα λέω :P 

Ε μετά με έκραξαν αρκετά οι ....



αριστερόφρονες φίλοι μου...Δε θυμάμαι άλλες λεπτομεριες...Αλλά δεν πειράζει... Εχω συνηθίσει κράξιμο για πολιτικές απόψεις... Απλά έχουν εναν ακόμα λόγο να μου τη λένε υποθέτω :P :P Οταν υποστηρίζω κάτι το υποστηρίζω χωρίς να με ενδιαφέρουν οι συνέπειες άλλωστε... Γι αυτό έδωσα και μια γενική απάντηση στο μπλογκ μου: 

[...]Πάμε παρακάτω. Ω εδώ κι αν με μισήσετε...Αλλά θα το πώ... Θα το πώ για ν απαντήσω σε αρκετούς απο τους "φίλους" μου που μ έκραξαν για κάτι στο facebook (ξέρουν αυτοί). Απο πότε είναι κακό να μιλάς με άτομα που δουλεύουν στην αστυνομία; Γιατί συγνώμη που θα σας το πώ, όσο ρατσισμός είναι να στρέφεσαι εναντίον  αριστερών ή αναρχικών, για μένα άλλο τόσο είναι ρατσισμός να βρίζεις ανθρώπους που απλά κάνουν μια δουλειά. Ναι ανάμεσα στους αστυνομικούς υπάρχουν και "μπάτσοι" αλλά και ανάμεσα στις άλλες ομάδες υπάρχουν και καθάρματα και μαλάκες. Γιατί πρέπει ρε γαμωτο να τα τσουβαλιάζουμε όλα σ αυτή τη χώρα; Είσαι αστυνομικός; Είσαι γουρούνι. Είσαι εργάτης; Είσαι άγιος. Οχι... Πραγματικά αδυνατώ να κρίνω ανθρώπους με βάση τη δουλειά τους ή με βάση τις πολιτικές τους απόψεις. Εχω γνωρίσει αριστερόφρονες που πραγματικά με κάνουν να αισθάνομαι υπέροχα όπως και έχω φίλους στην αστυνομία που είναι πολύ εντάξει παιδιά... Αντί λοιπόν να γενικολογούμε μ αυτόν τον τρόπο μήπως ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ θα ήταν σκόπιμο να κρίνουμε τον καθέναν σαν άνθρωπο, ανάλογα δηλαδη με τις πράξεις και τις σκέψεις του; Εκτός βέβαια αν προτιμάμε να μας αντιμετωπίζουνε και μας σαν..."μάζα".[...]
http://oneiropagida09.blogspot.com/2010/06/volume-1.html
Ε ακόμα με βρίζουν αλλά δεν πειράζει... Μέχρι ένα σημείο το απολαμβάνω. Εχει φάση να στηρίζεις κάποιον που δεν ξέρεις καν τ όνομα του :P Plus... αυτές ήταν αντιδράσεις φίλων... Κάτσε να δουνε και οι φίλτατοι αναγνώστες του blog μου και εκεί να δείς γέλιο....Θα γίνω το μαύρο πρόβατο της blogoσφαιρας ουιιιιιι !!!! :P :P >>


Καλά που υπάρχουν και μυαλά σα της Ε. λοιπόν....

16 σχόλια:

  1. Ε τωρα και το δικό μου δε το λές μυαλό ακριβώς...Αλλά δεν πειράζει...

    Ρε αθεόφοβε πόσταρες όλο το e-mail; Χαχαχαχα :P Αnyway, πέντε ευρώ η πρόταση... Αλλιώς μήνυση για copyright.... :P :P :P (εχέμ και θέλω και άλλα 100 για την ψυχική οδύνη του κραξίματος.... :P )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τα 5 έουρος για κάθε πρόταση , πιστεύω είναι πολλά ... κόψε κάτι κι έσυ...
    Τα 100 από την άλλη , για το κράξιμο...Μάλλον θα αποδειχθούν μικρό ποσό... ;)
    "Έχε θάρρος. Όταν λες την αλήθεια, δε θα κάνεις ποτέ λάθος."

    ΣΟΦΟΚΛΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οχι δεν είναι μικρό ποσό. Είμαι αναίσθητη :P Αντε 4,90...Δε βγαίνω μάνα μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έπρεπε να περιμένω κανα μήνα να το αναρτήσω , που θα ξεκινούσαν οι εκπτώσεις... Φαρμακείο είσαι ! :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Άσχετο αλλά εμένα μ'άρεσαν τα κοσμήματα και κάτι θα ψωνίσω. Άσχετο ε; Σόρυ.. :Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρε τρελέ.... Χεχε.....
    Ίσα ίσα , προς όφελός μου θα λειτουργήσει.....
    ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Estella τι μήνυση να κάνεις στον batsicus? Χαμένος κόπος! ΄Ασε, έχουν πάρει άλλοι σειρά! Κάθε μέρα μήνυση του κάνουν! Τι να πει και η Σαρρή μπροστά του.χαχαχαχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Von mathiou εγώ ως γνήσια απόλυτη Ελληνίδα σταρ δε θα αφήσω να μ εκμεταλεύεται έτσι!!! :P :P Που είναι ο Μένιος; Οεο; :P
    Kisses ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. O Μένιος έχει αναλάβει την άλλη απόλυτη! έχει γίνει φίρμα και αυτός. Θα πρέπει να βρεις άλλον! Και τέτοια υποστήριξη θα πρέπει να την πληρώσει ακριβά ο batsicus! :)) Καλό βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η δουλειά που κάνει ο καθένας (εάν φυσικά την υποστηρίζει ως επιλογή) δείχνει κάποια πράγματα για τον χαρακτήρα και το ήθος του.
    Όσο και να θέλει κάποιος που κάνει μια ανήθικη δουλειά (πχ μια πόρνη) να μας πείσει για το αντίθετο αυτό δεν είναι δυνατόν.
    Τώρα για το αν το να υπερασπίζεσαι(ως αστυνομικός) τους νόμους είναι μια ηθική δουλειά αυτό είναι άλλη συζήτηση...
    Γιατί στο μυαλό μου ο νόμος είναι και το δίκαιο, στην πράξη με αυτούς τους κάφρους που νομοθετούν τα πράγματα είναι διαφορετικά. Ένα άλλο ζήτημα είναι η επιλεκτική εφαρμογή των νόμων. Ένα ακόμα ζήτημα είναι ότι τα όργανα του νόμου πρέπει να αντιλαμβάνονται την ουσία του νόμου και να μην εφαρμόζουν τυφλά το 'γράμμα' του νόμου.
    Επειδή πολλά είναι τα παραδείγματα όλων των παραπάνω κατηγοριών και επιπλέον υπάρχουν ένα σωρό άλλα ζητήματα (πχ εμπάθεια, έλλειψη εκπαίδευσης κα) αλλά και επειδή αντίστοιχα είναι και τα προβλήματα στους κριτές-επικριτές (βλέπε τέλειοι πολίτες) υπάρχει αυτή η αντιπάθεια από πολλούς προς τη συγκεκριμένη δουλειά...
    Θα αργήσει πολύ να γίνει ο νόμος ο καλύτερος φίλος του έλληνα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Οπως εγραψε και καποιος φιλος...μπορει να μην ειναι 15χρονα αλλα σκεφτονται σαν 15χρονα..που δεν γνωριζουν τιποτα για τη ζωη...απλα το να λεμε "ο μαλακας ο μπατσος" θεωρειται μαγκια.. Ειμαι ο/η κατα-της-εξουσιας ...τα γαμω ολα..γαμω και δερνω και ολα στραβα..
    Ατομα που δεν εχουν αποψη για τη ζωη κ απλα πετανε λεξεις και κουβεντες για την κοινωνικη αποδοχη.
    Εχω βαρεθει να ακουω οι μαλακες οι μπατσοι..οι μαλακες οι μπιξε οι διξε.. Επιτελους να σκεφτομαστε αυτα που λεμε κ απλα να περιφρονουμε την "λιγη" κ αμυαλη αποψη ενος 15χρονου η με μυαλου ιδιο αυτου*
    Δεν εχω προβλημα με τους μπατσους η τους τουρκους η τους αλβανους η τους πολιτικους...
    Εγω εχω προβλημα με τους μαλακες μπατσους και τους μαλακες πολιτικους και τους μαλακες αλβανους η τουρκους ....Γιατι παντου υπαρχουν καλοι και κακοι! Σε οποιαδηποτε κοινωνικη ταξη σ αυτη τη ζωη! Γιατι ο ανθρωπος το χει στο αιμα απλα να πεταει κουβεντες χωρις να ξερει το γιατι! Ψυχολογικα το λεω για την αποδοχη απο την κοινωνια. Οτι ακουει απτους αλλους.
    Απο την μια ο κακος ο μπατσους που δερνει τα παιδακια..απτην αλλη ο κακος ο μπατσος που δεν επιασε τον ληστη που ληστεψε το αθωο θυμα.. Ε πως να τον πιασει? ΡΕ ΣΑΠΙΣΕ ΤΟΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ αν κανει μαλακια! Ρε τραβα και οπλο οπως το κανουν στην αμερικη! Τον μαλακα τον πολιτικο πυο μας απαυτωνει..αλλα απο την αλλη τον κυριο καλο μας ΤΑΔΕ που μας βολεψε με τη θεσουλα μας...Οτι βολεωει το κωλο του καθενος! Θα λεγα οτι δηλωνω αριστερος αλλα παπαρια ουτε κ γω ξερω τι ειμαι.
    Ναι σκεπτικουσ μπατσικους θα αργησει να γινει ο νομος ο καλυτερος φιλος του ελληνα αλλα αν ρωτησεις 5-6 ανθρωπους που γνωριζουν 5 πραγματα παραπανω σιγουρα θα πουν..τι ωραια που ειμασταν με τη χουντα! Ολα δουλευαν ρολοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. και μιας και βρηκα εδω το ποστ μην ψαχνω και γραφω παντου! Εχω βαρεθει ακομα και με τους οδηγους τους κλαψιαριδες που απο τη μια κανουν μια παραβαση απο την αλλη κλαιγονται 10 ωρες για να μη φανε τη κληση..οχι αδερφε απο τη μερα που γεννηθηκες ακους για μια κωλο ζωνη που γραφουν κληση! Η εισαι πανηλιθιος η κουφος (αρα πως οδηγεις?!) η μας δουλευεις ψιλο γαζι! Εκανες την μαλακια?! αρπα τη τωρα! Ειμαι απτους καυλιαριδες οδηγους που θελω να τρεχω στο δρομο και να μαλακιζομαι και γω σαν παιδι.. Λιμανακια και τετοια...Οσες κλησεις κι αν εχω φαει δεν εκατσα να κλαιγαομαι! Λες ενα μπορουμε να τη γλυτωσουμε γιατι ετσι κ ετσι? Οχι δεν πειραζει! ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ο χ,ω αστυνομικος..σε τιμωρει για τη βλακεια σου! Γι αυτο τον πληρωνει το κρατος! Κ ευχαριστω και οσους ξηγιθηκαν και κοψαν μικροτερη κληση η καθολου! Κ οσους με γραψαν! καλα καναν! Εις γνωση μου την εφαγα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καλοί και κακοί υπάρχουν παντού . Το θέμα είναι να καταλαβαίνουμε το γενικότερο σκοπό κάποιων πραγμάτων και την γενικότερη αξία κάποιων...αξιών...
    Να μη λέμε πως επειδή ένας παπάς είναι "κακός" , δεν υπάρχει Θεός . Να μη λέμε ότι επειδή ο δάσκαλός μας είναι "κακός" , δεν αξίζει να μορφωθούμε. Να μη λέμε ότι επειδή συναντήσαμε έναν , πέντε , δέκα σου λέω εγώ , "κακούς" Αστυνομικούς , το κράτος είναι "μπουρδέλο" και δεν εφαρμόζονται οι Νόμοι και δεν αξίζει να τους τηρούμε , δεν αξίζει ο Νόμος "να'ναι φίλος μας"..
    Οι περισσότεροι Νόμοι υπάρχουν εξυπηρετούν το γενικότερο καλό. Όχι για να τους επιστρατεύουμε όποτε μας συμφέρει και όποτε δε μας συμφέρει , "μακριά από τον κώλο μας και όπου θέλει ας είναι" ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μπάτσε, είμαι η αδερφή σου. Είμαι η μάνα σου. Η γιαγιά που σε μεγάλωσε. Είμαι το κορίτσι που ερωτεύτηκες στο δημοτικό. Η γυναίκα σου. Μπάτσε είμαι η κόρη σου κι εσύ με χτυπάς αλύπητα. Πονάω και σε παρακαλάω να σταματήσεις. Σε εκλιπαρώ να δεις το αίμα μου που τρέχει στο πρόσωπό μου γιατί εσύ με χτύπησες. Σου φωνάζω να πάψεις να με χτυπάς, σου φωνάζω ότι είμαι η κόρη σου μπάτσε αλλά εσύ δεν ακούς. Δεν ελπίζω ότι θα ακούσεις.

    Ξέρω ότι απλά θα με χτυπήσεις με περισσότερη οργή. Σου αρέσει αυτό που κάνεις. Ξέρω ότι δεν είναι ούτε τα λεφτά, ούτε οι εντολές που σε σπρώχνουν πάνω μου. Αυτό που σου οπλίζει το χέρι είναι ο σαδισμός σου. Σ΄αρέσει που πονάω και που ματώνω. Γελάς και θυμώνεις όταν με βλέπεις να ελπίζω, αλλά γελάς και χαίρεσαι όταν σταματάω να ελπίζω. Χτυπάς στο ψαχνό. Πόδια, χέρια, στομάχια, κεφάλια.. Για εσένα δεν έχει σημασία ο πόνος γιατί έχεις ανοσία. Αν αύριο σε πιάσουν θα φτιάξεις ιστορίες, θα πεις ότι φοβήθηκες για τη ζωή σου, ότι είσαι εργαζόμενος, ότι είσαι κι εσύ Έλληνας. Μπάτσε όμως ξεχνάς κάτι. Με τη στολή είσαι ένα κρύο ρομπότ, και πια, χωρίς τη στολή είσαι ένα τίποτα. Δεν έχεις προσωπικότητα και μάλλον δεν έχεις πρόσωπο. Μόνο προσωπείο.

    Μέχρι πριν λίγες μέρες σε δικαιολογούσα μπάτσε. Σήμερα πήρα λίγο από τη σκληράδα σου και γι’αυτό με σιχαίνομαι. Αυτή η σκληράδα σου με έκανε να δω πίσω από την μάσκα σου και ξέρεις πρώτα τρόμαξα, αλλά μετά σιχάθηκα. Θέλω να πονέσεις όσο πόνεσα. Θέλω να σε στοιχείωσει το προσωπό μου και ποτέ μα ποτέ να μη σου φύγει η εικόνα μου. Θέλω το αίμα μου να βάψει όλα σου τα όνειρα κόκκινα και να τα κάνει εφιάλτες. Δε θέλω να γεννήσεις παιδί, αλλά αν το κάνεις θέλω να μάθει ποιός είσαι και να σε μισήσει.

    Αν έγινες μπάτσος γιατί είχες όνειρο να πολεμήσεις τους κακούς μπάτσε, κοίτα τον καθρέφτη και πολέμα. Όμως ξέρω, δεν είχες όνειρο. Δεν έχεις όνειρα. Δε νιώθεις τίποτα άλλο παρά ηδονή κι αυτό μόνο όταν με χτυπάς. Αλήθεια μπάτσε, θα με χτυπούσες ακόμα κι αν είχα κι εγώ όπλο; Ή τότε θα φώναζες τους φίλους σου να παίξετε όλοι μαζί πόλεμο γιατί μόνος δε μπορείς;

    Κοιμάσαι το βράδυ; Πώς; Με τον αντίχειρα στο στόμα και την ντουλάπα κλειστή; Φοβάσαι τον μπαμπούλα και τον βλέπεις παντού; Γι’ αυτό με χτυπάς όπου κι αν με βρεις; Μπάτσε, δε θα σε λυπηθώ. Με έκανες να μη σε λυπάμαι, απλά να αηδιάζω στη θέα σου. Κι όταν κάτι με αηδιάζει, τώρα πια δε το αγνοώ, το αποβάλλω από το περιβάλλον μου.

    Αυτοί που σε βάζουν να τα κάνεις είναι ακαλλιέργητοι και σκατόψυχοι. Εσύ που τα κάνεις είσαι ένα κομμάτι κρέας ακατέργαστο.

    Κι αν πριν φοβόμουν να πολεμήσω μπάτσε, σήμερα μου σκότωσες κάθε φόβο κι ας προσπαθούσες για το αντίθετο. Γι’ αυτό, σε ευχαριστώ και τώρα είμαι απέναντί σου.

    http://www.effie-rizou-photo.com/blog/?p=377

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. h douleia ayth einai kakh.giati an den yphrxe to kako ,de tha yphrxe h anagh gia ayth th douleia dysthxws.twra ta atoma einia allote kala kai allote kaka,alla OLOi anagazontai se kakes prakseis.Oso to systhma einai etsi einai anagaio kako,an allaksei tote kai mono tote tha papsei na yparxei anagh giayto .apla ta pragmata

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΟΛΑ τα σχόλια είναι καλοδεχούμενα ,μα θα παρακαλούσα όσους θέλουν να αφήσουν το δικό τους, να το κάνουν με όμορφο τρόπο....

Related Posts with Thumbnails