Σελίδες

Πέμπτη 3 Ιουνίου 2010

"Εκεί στην Τροχαία Αιγάλεω ...Να'στε πρώτα άνθρωποι!"



Όσοι διαβάσατε την προηγούμενη ανάρτηση σχετική με την Αστυνομία (με τα αστεία βιντεάκια και τη "μάστιγα" των "βητάδων" , αλλά και την αφιέρωση που έκανα στους πιο φιλότιμους και εργατικούς "βητάδες" που ξέρω..)και για όσους τον ξέρετε από κοντά (απ'την καλή) , καταλάβατε ή μάθατε ποιος είναι ο Αρχιφύλακας Π. Κ. :
Εδώ κάποιος τον έμαθε από την ανάποδη (και τον "ξεφώνισε" στο troktiko) :

"Εκεί στην Τροχαία Αιγάλεω ...να στε πρώτα άνθρωποι!"


Γιατί η αυστηρότητα και ο επαγγελματισμός πάντα θα παρερμηνεύεται από τους (παραβάτες) πολίτες , ως "έλλειψη ανθρωπιάς". Δεν πειράζει όμως .... Εμείς θα συνεχίσουμε να κάνουμε τη δουλεία μας ... Τόσο απλά ....
Oρίστε άλλο ένα παράδειγμα , απάνθρωπου Τροχονόμου :

4 σχόλια:

  1. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ.... ΑΣ ΜΑΣ Ο ΤΟΣΟ ΓΑΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΟΜΟΤΑΓΗΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΕΞΑΚΡΙΒΩΣΗ...ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΕΞΑΚΡΙΒΩΣΗ ΔΕΝ ΠΑΣ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ... ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΤΡΟΚΤΙΚΟΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙΤΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΞΕΚΑΘΑΡΑ. ΚΑΛΑ ΤΑ BLOG ΠΑΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΘΕΤΕΙΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΟ. ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΦΑΓΕ ΜΙΑ ΚΛΗΣΗ... ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΤΡΩΝΕ ΚΛΗΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΡΤΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ BLOG (ΠΟΣΟ ΜΑΛΟΝ ΣΤΟ ΤΡΟΚΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΤΗ ΕΛΛΔΑ) ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ « ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΟΥN NA ΤΟΥΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ.

    ΑΥΤΑ , ΚΑΛΑ ΚΟΥΡΑΓΙΑ
    ΑΧ. ΘΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έτσι είναι.. Η αλήθεια είναι πως τα blogs δεν είναι τόσο ανώνυμα όσο νομίζουμε όμως.. Αν κάποιος νιώσει ότι έχει προσβληθεί υπάρχει τρόπος να βρεθούν τα στοιχεία (νόμιμος) , αυτού που τον προσέβαλε..Αλλά όπως είπα δεν πειράζει... Εγώ ο ίδιος συμβούλεψα τον συνάδελφο ούτε καν να απαντήσει μέσω του τρωκτικού.. Δεν έχει σημασία...Η απάντησή του θα είναι μέσω της δουλειάς του... ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. scepticusbatsicus,
    νομίζω ότι το σχόλιό σου τα λέει όλα!
    Συγχαρητήρια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ετσι κυριοι..συνεχηστε ακαθεκτοι κ μην μασατε..ο καθε ενας θα λεει το στραβο κ το κοντο του...τα βαζουν ολοι με τους τροχονομους που ενω μας κυνηγανε για κληση γιατι δεν φοραμε το κρανος αυτοι ακριβως ειναι που θα προστατεψουν τον ανθρωπο μας απο την ανευθηνοτητα του καθε ασχετου οδηγου...αμα εμεις κανουμε βλακεις εμεις πρεπει να τις πληρωνουμε...εσεις -τροχονομοι κ ολοι σας-εννοειτε οτι δεν φταιτε σε τιποτα κ πρεπει καποιοι επιτελους να αρχηζουν να το πληρωνουν.δυναμη οσο μπορειτε...κουραγιο κ συνεχηστε ετσι..απο την αλλη παντα θα υπαρχουν κ καποιοι που πιστευουν σε εσας κ αυτο δεν θα μας το γκρεμησουν ποτε..
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΟΛΑ τα σχόλια είναι καλοδεχούμενα ,μα θα παρακαλούσα όσους θέλουν να αφήσουν το δικό τους, να το κάνουν με όμορφο τρόπο....

Related Posts with Thumbnails